suri. Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 OII má všetky priemery rovnaké , rozdielne mala len O1 - benzíny , sdi vs tdi resp. tiahlo versus lankové radenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osu Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 super, tak to mi bude pasovat, moc ti děkuju ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) Klucí,já sem normání idioooot Mám tu samou řadičku co Ataner a já blbec jsem si na ní udělal dva škrábance při vyndavání rádia..na tý gumový části s háčkem Nevíte,zda je možný to něčím rozleštit? Editováno: 23. Únor 2015, autor: Boby91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Tak se mi to povedlo opět do nového stavu rozleštit tempem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džarda Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Nazdar pánové, nemá někdo zkušenost, zda jde místo řadičky (Oct II, 2005, 1,9TDi) nasadit řadičku pro Oct III? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Komfort/kozena-hlavice-a-manzeta-radici-paky-pro-5-ti-stupnovou-prevodovku-5e1064230ax/118/6/24/43/1001 Navíc mám na své rukojeti zámek řadičky a nevím, jestlise u té Oct III dělá manžeta pro zámek. Díky za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 stačí hledat, hlavice se nasadit dá, jen to myslím chce u RS varianty lehkou úpravu. Manžeta se nikdy nedělá s otvorem pro zámek, ten se vysekává až na autě. nevím jaký máš konkrétně zákem, ale většina jich má vložku na pravé straně dole a tak to zasahuje do švu mažety, stejný problém jako předFL - FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džarda Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) Ka_r_losi, díky za info. Já to na webu hledal. A jako "pojistku" jsem se ještě zeptal profíků tady :-) RS nemám. Zámek mám ten vlevo dole v rohu rámečku. Uvidím, jak to bude s tím švem. Moc díky za info. Editováno: 25. Květen 2015, autor: Džarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 malinko oživým toto téma: http://www.obautodil...vena-3544cz160/ nebo http://www.obautodil...-kuze-734cz160/ ?? Mám červeně prošitý volant hlazenka+perforace, takže proto ta červená řadička, ale se mi extra nezdá a hlavice superbu by měla být taková lepšejší na hmatání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Jj mam taky ze supa origo a je lepsi do ruky jen vydrzela cca 100tis km a uplne ze zhora je prosoupana na zakladovy plast :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Ahoj, děkuji za reakci, ještě tak mít rovnou porovnání OII FL a Supa do ruky a asi je jasno:) TAk 100 tisíc jsou u mě cca 3 roky... to se ještě dá unést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 A neni su tie hlavice nahodou rovnake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 vždycky jsem si to myslel, ale prý to tak není :D A jelikož sup nemá hlavici jako samostatný díl, tak se to nedá poznat ani podle čísel (kdyby náhodou...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampy Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Díky za návod, dnes jsem vyměnil odřenou a ochmatanou řadičku za úplně novou i s manžetou, originál škodováckou, kterou jsem koupil na bazaru za 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 KOukám, že to je původně v ořed FL autě? Nebo construct dávali takhle i potom? Manžetu jsi vystřihnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Construct bol takto , na manžetu treba lochajzky , strihanie robí otrepy a trhá sa ... inak vymenil si 4x4 kožu za ipurovú bez 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 No ja simto fakt budu muset nechat vyseknout, mam predfl, tak mi to vychazi na sef:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampy Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 KOukám, že to je původně v ořed FL autě? Nebo construct dávali takhle i potom? Manžetu jsi vystřihnul?Mám po fl, rok 2011. Construct originál ze škodovky. Dirku do manžety jsem stříhnul nůžkami na nehty (o něco menší, vytáhne se). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampy Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Construct bol takto , na manžetu treba lochajzky , strihanie robí otrepy a trhá sa ... inak vymenil si 4x4 kožu za ipurovú bez 4x4 Ano, starou hnusnou podrapanou za novou. Napis 4x4 mi nechybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Kluci,máte nějaky návod,jak se měmí stříbrná planzetka za novou,nerad bych něco poničil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 vyloupnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas1973 Vloženo 28. Květen 2017 Sdílet Vloženo 28. Květen 2017 (editace) Hci se zeptat pasuje z o3 řadička s manžetou a rámečkem na o2 fl nebo se musí přesponkovat ten rámeček za ten starý ? Hci si tam koupit právě tuhle https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e1064230dwzi-rukojet-radici-paky-skoda-27325.html a nevím jestly bude pasovat .Díky za odpověd Editováno: 28. Květen 2017, autor: martas1973 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprajcler Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Madlo samotne pasuje v pohode. Manzeta s rameckem z O3 nepujde do O2, jiny tvar ramecku. Pokud se to jen tak presponkuje je zde moznost ze manzeta z O3 nebude uplne zcela pasovat, muze byt vetsi/mensi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Folda Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 V 18. 1. 2016 na 19:14, ka_r_los napsal: vyloupnout... Zdar, dá se takto lehce vyloupnout plaketka i u řadičky na FL? Přeci jen vypadá trochu jinak. Viděl bych to na tenčí plochý šroubovák...je to tak? Díky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Bude to strašně podobný, ale zkušenost nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Folda Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 A ještě jeden, možná hloupý dotaz. Je to tak, že manžeta řadící páky je přisponkovaná k rámečku, který se "nacvakne" na rámeček kolem řadící páky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.