nedo Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Zdravím, včera při čekání jsem se dloubal v kufru a našel takové malé, kulaté, gumové zátky na spodní hraně dveří od kufru. když jsem jednu vyndal nehtem, vytekla na mě voda, né mnoho, spíš pár kapek. Zajímavé je, že teď nepršelo. Tak mě napadlo jestli bych ty zátky spíš neměl vyndat aby voda mohla ven. Jaký máte názor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 Tie gumové zátky majú dierku. Odtiaľ sa voda vyparí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 Už dávno je mám vyndané. Jednak je daleko větší díra a potom ty zátky mají osazení a voda sama nevyteče. Vždycky tam zůstane trochu co nemůže přes tu gumičku. O vypařovaní bych nemluvil. Tou malou dírkou by to bylo na x týdnů☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedo Vloženo 7. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2021 přesně jak říkáš. díky za názor, už jsou taky venku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedo Vloženo 7. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2021 máš ještě nějaké postřehy čím pokud možno prodloužit životnost scaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 V zimě nejezdit😀 Už jsou venku nebo spíš vevnitř??? 🤣🤣🤣 Ne až tak moc to nežeru. Dřív ti klekne motor nebo tě někdo sestřelí než aby ti zrezla kastle. Dal jsem zástěrky (mě se líbí), ochranu hrany kufru, vodu ve světlech neřeším. Ehm, založ na to téma😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.