Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ma ho niekto v aute?Sucastou je 3 ramenny,vyhrievany volant,pedale z nehrdzavejucej ocele,cierny strop a sportove sedacky.

Hlavne tie ma zaujimaju,ci sa do nich blbo nenasada.Auto vyberam pre starsich rodicov,vyber skladoviek je maly,cakacka na skladacku extremna.

Editováno: , autor: Patrik1971
Vloženo

To bude asi individuální... sportovní sedačky mají mírně zvednuté boky, lépe se v nich pak sedí, ale při nasedání mohou zavázet.

Stejné je to na zádech, také boční vedení, ale to u nasedání nepřekáží...

Možná záleží na nastavení výšky sedadla... a velikosti zadku. :D

Pedály jsou spíše věc estetická a snadněji se čistí. :)

Kdežto vyhřívaný volant je v zimě super, příjemně to hřeje a nabíhá to dost rychle. Není třeba řídit v rukavicích apod.

Vloženo

Predpokladám, že má vyhliadnutú nejakú skladovku, ktorá však má navyše aj športové sedačky. 

Pri starších ľuďoch to bude asi dosť individuálne. Moja mama 70+ by mala určite problém sadnúť/vstať kvôli problémom s chrbticou - predsa len tá sedačka je kvôli zvýšeným bočniciam akoby hlbšia. Ideálne vziať rodičov na predajňu, kde majú takého Kamiqa, nech si sami vyskúšajú.

Vloženo

Ano presne,jedna sa o skladove auto vo vybave Joy,1,0 tsi s dsgckom.

Je problem dnes nieco normalne zohnat,vsetko je rozchytane,nic sa nevyraba,cakacka do vyroby od 10-12 mesiacov.

Toto sme nasli v Piestanoch a rodicov som tam dnes poslal a aj na moje pocudovanier,zo sedaciek uneseni,vraj su dostatocne tuhe,krasne bocne vedenie maju,skvelo vypadaju a vraj nasadanie uplne vpoho,auto je v bielej,na 17tkach,slusna vybava,za celkom akceptovatelne peniaze,takze ho vzali.Uz iba dotiahnut financie,pockat na technicak a mozu si ho zobrat.

Keby niekoho zaujimalosedacky vypadaju takto a aj ten trojramenny volant vypada skvelo.

IMG-20210922-WA0010.jpg

IMG-20210922-WA0009.jpg

IMG-20210922-WA0001.jpg

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo

ja by som to vystupovanie nestrpel , hrozne to tlačí do stehien pri vystupovaní. No ,ale chápem že sa berie čo je na sklade . 

Blbá doba. Zaujimáve, že v Česku sú auta dodávané skôr ak u nás asi je to tým, že je to domáca značka.

Vloženo

Ja mam Kamiq doma týžden. Mal byť vyrobený za 3 mesiace, nakoniec som čakala 5 mesiacov. Predvčerom objednala znama,, dodany by mal byť v aprili alebo máji. Ja som osobne športové sedačky nechcela, ale ten športový volant mám. Je super, krajší ako dvojramenny. Zatial mam len nabehaných 500km, a dnes mi začal pukať plast za jazdy na pristrojovke. Nuž dufam že to prestane....

• o 2 týdny později...
Vloženo

Rodicia maju auto uz tyzden doma,spokojnost velka a ja som mal moznost konecne si nazivo ochytat dynamic paket a musim teda pochvalit,ze vypada skvelo.Prekvapila ma prijemne aj pritomnost cierneho stropu.Skutocne ten interier vypada utulne s decentnym sportovym nadychom.

Vloženo

Ahoj, auto vypadá moc hezky! 

Ten 2 ramenej volant ani nevím jak vypadá? Myslel jsem, že tenhle 3 je všude? 

Sedačky hezké, ale je to volba na každém. Mě by hrozně vydila ta hlavová opěrka, že je napevno. Občas potřebuji převést něco dlouhého a po sklopení to asi vadí. Ale pro rodiče určitě OK. 

Co dsg, jsou spokojeni? 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...