parkan Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Zdravím pořídil jsem si VAG + NB a připojil na Fábii program mám VAG COM nevím je pomocí toho nějak vymazat servisní záznam .......tedy to co ukazuje jít na servis..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 stáhni si Vis,tam to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 pri vypnutom zapalovani stlac nulovacie tlacitko denneho pocitadla a drz ho. zapni zapalovanie tlacidlo drz stacene a zobrazi sa ------ vynuluj insp a oil. v navode k obsluhe to mas napisane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 15. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 jasně né mě jde zda je také možné něco dělat i z KM....tedy změnit ...a tak.....nebo jak zaspat nový záznam o servisu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 a když to vynuluji bude to po 15000 nebo roce znovu hlásit nebo to nebude hlásit vůbec já bych potřeboval aby to hlásilo jen těch 15000km a ne rok nevíte jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.