MrMysakovich Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 Ahoj, když se daří tak se daří.. dneska na parkovišti borec ťukl zadní nárazník. Samozřejmě to půjde z jeho pojistky. Opravovat to dám do autorizáku (nebo podle toho co řekne ta pojišťovna). Každopádně otázka zní. Mám nárok na výměnu za nový nárazník nebo to prostě jen zakitují a nalakují? Ten parkovací senzor vypadá, že funguje, ale odřený je a otázka, aby třeba za půl roku nepřestal fungovat… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 (editace) Měl jsem mnohem menší poškození a byl měněný nárazník celý. Řešil jsem to se svou pojišťovnou v zastupování a napsali by tam snad cokoliv dle zásady z cizího krev neteče. Editováno: 16. Říjen 2021, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 17. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 (editace) Tak to je super aspoň, že tak :-) a řešit to se svou pojišťovnou přes přímou likvidaci nebo přes tu jeho. Asi to bude rychlejší přes tu mou co? Editováno: 17. Říjen 2021, autor: MrMysakovich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Zalezi jak to uhada servis. Nektery to vzda a jen opravi, jiny uhada novy naraznik i senzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 17. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Uvidíme, každopádně to řeším přes smluvní servis a přes moji pojišťovnu “Přímá likvidace” tak snad to bude lepší a dostanu i náhradní auto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Pokud máš hlídání mrtvého úhlu, tak často raději rovnou mění nárazník místo lakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 17. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Jojo mám.. tak je to asi nejspíš jasné :-) Díky za ujištění. Nevíte někdo jak to má ČSOB s tou přímou likvidací, že to neřeším s pojišťovnou viníka, ale se svojí pojišťovnou (tedy v mém případě ČSOB). Ve smlouvě není o přímé likvidaci ani zmínka. Když jsem hlásil, ale škodu on-line tak mě to v tom systému na přímou likvidaci pustilo… tak jsem zvědavý jak zavolají co na to budou říkat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 Ja jsem mel take likvidaci v zastoupeni, kde moje pojistovna (Generali-Ceska) to likvidovala a pak si to narokovala na CSOB od vinika. Jak jsem psal, prisel likvidator od Generali a napsal tam naprosto vsechno, i predni naraznik a to bylo poskozeni videt jen na lomu svetla, nebyl ani skrabnuty, byla jen praskla maska - bylo to na predku. Celkova faktura byla 32.000,- za naraznik, masku a praci s lakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 18. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 (editace) Tak ČSOB mě poslala v uvozovkách někam, že přímou likvidaci už nedělají pro nové smlouvy.. takže musím hlásit u pojišťovny viníka. A jinak ta cena 32000 Kč to jsi mě dostal. My nechávali na pojistku dělat nárazník, masku, lak a dva světlomety (bi-xenony) a servis naúčtoval pojišťovně cca 140 000 Kč. Bylo to na Superbu 2 Combi 2014. Editováno: 18. Říjen 2021, autor: MrMysakovich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 Trvej na výměně. U mne to posrali, jen nalakovali (perleť netrefená, rozstřik nula), mám to propadlé. Stálo to 35k, protože si navymýšleli výměnu jednotek atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 18. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 Určitě budu na tom trvat. Pokud to auto nebude ve stavu jako před nehodou tak to nepřevezmu. Díky za vaše postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 26. Duben 2024 Sdílet Vloženo 26. Duben 2024 Nevíte někdo z jakého plastu je ten zadní nárazník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 4. Ledna Sdílet Vloženo 4. Ledna taky by mě zajímal druh plastu, mám tam od ťukance malou prasklinku a rád bych to zkusil zavařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.