ČudlR Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Tak co už někdo měnil rozvody u tohoto motoru ? Když jsem se tenkrát ptal v servise tak mi tvrdil ze se u toho nemění což se mi zdá divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 První předepsaná kontrola je po 240tis, potom každých 30tis. Pevný interval výměny výrobce opravdu nepředepisuje… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 20. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Tak to potom mam na dozivoti pri mem najezdu cca 11000km ročně 😀. Ted mam 108t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Zase je třeba myslet na to že stejně je to jen kus gumy, takže po 6 letech to bude chtít aspoň zkontrolovat (naštěstí u TSI EA211 to jde celkem snadno, stačí sundat ten plastový kryt na levé straně motoru při pohledu zpředu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 20. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 No to me prave taky napadlo. Protoze co jsem mel driv fabii rs 1.9tdi pd tak tam bylo ze se meni bud po nejakych km, nebo po 6 letech orave kvuli remenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remi Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 V 19. 10. 2021 na 15:23, Martab napsal: První předepsaná kontrola je po 240tis, potom každých 30tis. Pevný interval výměny výrobce opravdu nepředepisuje… Ahoj, platí interval i pro verzi 92kw ? Mám ten motor v Sup III 2017, EA je shodný kód jak pro 110, tak 92 verzi ? Na netu toho o těch 92 moc není... Koupil jsem ho s nájezdem necelých 170 000 a chtěl jsem je preventivně udělat, stačí teda počkat do 200 000 a pak je řešit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 Ano, je to u těchto EA211 stejné. Ale kotrola je docela jednoduchá, stačí sundat jeden kryt, tedy pro klid duše můžeš (nechat) zkontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remi Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 OK, super, děkuji, příští čtvrtek vezu známému na výmněnu oleje a filtrů, tak mu řeknu ať mi na to mrkne aspoň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 19. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 To se dal ve 2017 koupit sup s 1,4tsi 92kw ? To je ale.odnekud z ciziny ne ? Este sem se ani neslysel ze by to prave někdo mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remi Vloženo 23. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2022 Je vyrobený 2016, v provozu 2017 a je z holandska... Mi to právě taky nesedělo, ale ve VTP to má a projel jsem to na carverticalu a tam taky vše sedí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 23. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2022 Aj Sup aj Passat B8 sa vyrabali s touto slabsiou verziou 1.4ky TSI, ale prakticky to boli rarity. To uz clovek najde viac 1.6 TDI. Celkom by ma zaujimalo, cim sa lisi 92kW od 110kW (110ka ma vzdy ACT a asi aj par dalsich inych HW dielov, takze tych rozdielov bude viacero, co znamena ze sa bezne 92kW verzia neda len tak "odblokovat" na 110kW). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května nechal som ich vymeniť pri 198000km a mam klud. nechce sa mi chodiť po 210 a potom každých 30 na kontrolu remeňa. chcel by som vidieť frajera ktorý by uznal že boli ok a preplatíme vám GO motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května @100BubuPar otazok ak mozem: - co ta to stalo? - kde si to nechal vymenit? AS? - nechal su vymenit aj vodnu pumpu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května (editace) vymena rozvodov stala 550eur nechal som to urobiť v autorizovanom servise. ale nedám ti na nich dobru recenziu za prístup k autu a k zákazníkovi. mal som tri cenove ponuky 900 750 a 550 eur 3x autorizak vodnú pumpu som nemenil. Editováno: 10. Května, autor: 100Bubu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 10. Května Autor Sdílet Vloženo 10. Května Co mi rikal mechosš v praci tak je na to potreba specialní nářadí a origo škodovácká diagnostika přes kterou se ty rozvody nastavují kvuli tomu vypínání válců. Jaky špatný přístup tam byl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května nechcem to moc rozpytvavat lebo ešte stale s riešim zo servisom dohru. mal som v aute dash kameru a ona sa zapla a pani mechanici o to nevedeli a ja som si to pozrel a nebol som moc OK z pracovnimy postupmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května od autorizáku nemůžeš čekat nadstandardní přístup. Platy mechaniků jsou špatné a jsou tam většinou spíš lidé chvíli po škole a jak se trochu otrkají tak jdou obvykle vlastní cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května Tohle bych tady už dále nerozváděl - toto je technická sekce, ne hospoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května (editace) Este k tomu naradiu - co viem, tak vymena rozvodov je v ramci EA211 narocna na techniku, a netyka sa to len motorov s ACT, ale aj obycajna 1.0 TSI potrebuje extre presne casovanie... Bol inak dovod menit rozvody? Co som pocul, tak ten remen so sklennymi vlaknami znesie fakt vela. Editováno: 20. Května, autor: BigFoot007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 12. Května Sdílet Vloženo 12. Května Pawouk beriem na vedomie. rozvody na 1,4TSi a 1,0TSI sú rovnaké. či je to rovnako náročne neviem keďže 1,0 nemá vypínanie valcov. dôvod meniť bol absencia každoročných kontrol v autorizovanom servise. teraz je ďalšia ,,kontrola" za 210000km. ostatný servis si viem urobiť sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THomasino22 Vloženo 12. Května Sdílet Vloženo 12. Května Po kolika letech doporučujete vyměnit rozvody? Já najedu 240tkm asi až tak za 10 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Teraz si nesjom ist ale tiez je tam nieco ako 210000 alebo 8/10rokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května V 19. 10. 2021 na 15:23, Martab napsal: První předepsaná kontrola je po 240tis, potom každých 30tis. Pevný interval výměny výrobce opravdu nepředepisuje… Viz příspěvek od @Martab - je to uvážení každého majitele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.