PavelF Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Zdravím, od výroby mám nastaven naprosto nesmyslný termín návštěvy servisu za 2 roky nebo po 30 000km. Chtěl jsem si ty data upravit na poloviční. V infotainmentu jsem si položku našel akorát u ní mám uvedeno, že je blokována - nedokončená registrace nebo co. Tušítě někdo jak to zaktivovat, abych si to mohl sám urpavovat? Prodejce mi tvrdil, že ta možnost je bez nutnosti návštěvy servisu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 Máš ponětí, co se při té návštěvě servisu po té době dělá? Já jenom, abys nečekal, že to auto to bez zkrácení na půlku nepřežije. Výměna oleje je pak další věc. Pokud se odmyslí výměny olejových náplní a brzdovka, v servisní prohlídce můžou autu prospět hlavně servisníma akcema. Jinak jsou to věci, které zvládne i takové nemehlo, jako já - výměna kabinového filtru, kontrola osvětlení, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 Trochu mimo téma - ale dokážu někde ty servisní akce vyjet konkrétně pro moje auto? Servisuji mimo autorizák, protože to auto mám rád, takže o servisní akce přicházím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 Dostávám v servisu seznam úkonů s fakturou. Právě proto jsem reagoval, protože jsem došel k tomu, že u dobře udržovaného auta (tzn. zkontroluju/vyměním žárovky, dolívám kapaliny, vyměním si stěrače, vyměním kabinový filtr) podle mě nemá smysl do servisu mimo výměn olejů a dodatečných prací (brzdovka, brzdy, ... ) prakticky jezdit. Ale chápu, že dotaz směřoval jinam a odpověď je jednoduchá - uživatelsky intervaly měnit standardně nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.