alexgala2 Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Zdravím vás, posledné 3 dni ma auto prihlasuje ako host. Nie ako hlavný užívateľ. Aplikaciu myškoda mám plne funkčnú a auto pridané. Aj som v aute hlavného užívateľa vymazal a chcel znovu pridať. Zadal som E-mail aj heslo a výpise “funkcia žiaľ nie je dostupná”. Predtým som sa chcel z hosťa prepnúť na hlavného a písalo, že zmeny sa nastavujú klikol som ok a momentálne nie je dostupné. Neviete čo s tým ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Jestli nemají zase výpadek serveru, zkusit počkat 2, 3dny. A je bílá planetka? Jesli není Host nastaven defaultně na max. soukromí jako u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Asi mají nějaký problém. Dnes odpoledne po mě auto chtělo mail a heslo. Zadal jsem ale nebralo to. Psalo vadné heslo atd. Počkáme co to udělá. Aplikace v mobilu a v počítači plně funkční. Uvidíme co jim zase blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Mě dnes fungovalo online celý den i uživatelé, mobil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexgala2 Vloženo 25. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Keby je planétka biela tak čo ? A aká ma byt ? Diky moc hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 To jsem našel v Německé skupině, proto to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 před 1 minutou, alexgala2 napsal: Keby je planétka biela tak čo ? A aká ma byt ? Diky moc hoši Bílá má být, šedá je bez signálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Měl jsem obdobný problém - chyba zápisu uživatele v databázi ŠA. Problém se projevil až cca po 6 měsících bezproblémového používání. Jiný uživatel mém autě šel přihlásit, ale můj uživatel naopak v jiném autě nešel. Aktualizace SW nepomohla. Nakonec bylo vyřešeno přes infolinku, ale byl to boj. Hodně mi pomohl servis. Infolinka nekompromisně odkazuje na servis, ale servis je v tomto případě bezmocný. Může ale pomoci s vyzkoušením různých možností, bez kterých infolinka nechce diagnostikovat databázi na své straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiTi Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Me to nekdy pred dvema tydny taky vykoplo. Ted ctu, ze i ostatni. Tohle me fakt hlava nebere, ze kdyz jim nekde padne aplikace, tak me prestane fungovat auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitzi Vloženo 21. Ledna Sdílet Vloženo 21. Ledna Tak jsem dalsi obet. Dneska sednu do auta a hlavni uzivatel v tahu, jen Host. A prepnuti na hlavniho uzivatele hlasi po loginu ze to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.