Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím vás, posledné 3 dni ma auto prihlasuje ako host. Nie ako hlavný užívateľ. Aplikaciu myškoda mám plne funkčnú a auto pridané. Aj som v aute hlavného užívateľa vymazal a chcel znovu pridať. Zadal som E-mail aj heslo a výpise “funkcia žiaľ nie je dostupná”. Predtým som sa chcel z hosťa prepnúť na hlavného a písalo, že zmeny sa nastavujú klikol som ok a momentálne nie je dostupné. Neviete čo s tým ? Ďakujem 

Jestli nemají zase výpadek serveru, zkusit počkat 2, 3dny. A je bílá planetka? Jesli není Host nastaven defaultně na max. soukromí jako u mě.

Asi mají nějaký problém. Dnes odpoledne po mě auto chtělo mail a heslo.

Zadal jsem ale nebralo to. Psalo vadné heslo atd.

Počkáme co to udělá.

Aplikace v mobilu a v počítači plně funkční.

Uvidíme co jim zase blbne.

Mě dnes fungovalo online celý den i uživatelé, mobil ...

• Autor

Keby je planétka biela tak čo ? A aká ma byt ? Diky moc hoši 

To jsem našel v Německé skupině, proto to nejde.

248017021_4585507974835784_285535755355591345_n.jpg

před 1 minutou, alexgala2 napsal:

Keby je planétka biela tak čo ? A aká ma byt ? Diky moc hoši 

Bílá má být, šedá je bez signálu.

Měl jsem obdobný problém - chyba zápisu uživatele v databázi ŠA. Problém se projevil až cca po 6 měsících bezproblémového používání. 

Jiný uživatel mém autě šel přihlásit, ale můj uživatel naopak v jiném autě nešel.  Aktualizace SW nepomohla.

Nakonec bylo vyřešeno přes infolinku, ale byl to boj. Hodně mi pomohl servis. Infolinka nekompromisně odkazuje na servis, ale servis je v tomto případě bezmocný. Může ale pomoci s vyzkoušením různých možností, bez kterých infolinka nechce diagnostikovat databázi na své straně. 

• 2 týdny později...

Me to nekdy pred dvema tydny taky vykoplo. Ted ctu, ze i ostatni. Tohle me fakt hlava nebere, ze kdyz jim nekde padne aplikace, tak me prestane fungovat auto.

• 2 roky později...

Tak jsem dalsi obet. Dneska sednu do auta a hlavni uzivatel v tahu, jen Host. A prepnuti na hlavniho uzivatele hlasi po loginu ze to nejde. 

• 10 měsíců později...

Mám teď stejný problém u faceliftu. Přihlašuje mě jako hosta, nelze ani přidat nový profil. Zmizela ikona uživatele z menu a nelze ani obnovit tovární nastavení.

IMG-20241203-WA0003.jpeg

20241203_162338.jpg

20241203_162330.jpg

20241203_162259.jpg

20241205_121857.jpg

• 3 týdny později...

Mam rovnaky problem, nie sim ako hlavny uzivatel. Mam moznost iba pridat Hosťa.

Na ponuku Ja infotaiment ani nereaguje🤷

Po koupi 4-letého vozu jsem řešil stejný problém, řešil jsem to s Škoda Auto, tam mě poslala do autorizáku na aktualizaci Infotaimentu. Na poprvé se to nepovedlo, takže znovu maily se ŠA a znovu servis, znovu "aktualizace" a nakonec se zadařilo. A od srpna bez problému. Vzhledem k tomu, že je auto mimo záruku mě to stálo dohromady 2k.

Zahada vyriesena. Po aktivacii vozidla v app My Skoda a pridani noveho uzivatela sa ma infotaiment spytal, ci chcem byt hlavny uzivatel. Trochu komplikovane, ale uz to fachci ako ma🙏

• 2 měsíce později...

Zdravým, mám rovnaký problém, kúpil som 4 ročnú Octaviu 4 a nedokážem zmeniť hlavného užívateľa, aplikáciu mám stiahnutu, som zaregistrovaný len poslaný krok tj pridanie auta sa mi nijako nedarí, keď v aute zadam mail a heslo (to isté ako na prihlásenie do app) tak mi vypíše že sa nenašli žiadne nastavenia :( viete mi poradiť, ďakujem 

@fekymeky zkontroluj si zda máš nejnovější verzi SW v infotainmentu. A pokud ti to přesto nepůjde, zkus rady co sem dali ostatní. Je jich poměrně dost. Případně můžeš zkusit kontaktovat infolinku, ale s největší pravděpodobností tě pošlou do servisu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.