Přejít na obsah

MiTi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení MiTi

Bažant

Bažant (2/14)

  • One Month Later
  • Conversation Starter Vzácný
  • First Post Vzácný
  • Week One Done

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Ano, nezaregistroval, sorry. Vcera jsem si vsiml, ze symbol svetylek je tam navic, kdyz sviti svetlomety. Diky za objasneni.
  2. Ahoj, nabiji se vam telefon ve vypnutem aute? Me nekdy ano a nekdy ne. Typicky po vypnuti motoru to jeste jde (nevim, jak dlouho). Kdyz ale prijdu k odstavenemu autu druhy den a pripojim telefon, tak nula bodu. Ale urcite bylo obdobi, kdy to fungovalo i takto. Mozna probehl nejaky update.
  3. Ahoj, diky, s tou barvou to ted uz chapu. Jen nechapu tu kontrolku dole pod volantem, kam nevidim, ale to bylo i na Touranovi, ktereho jsem jinak miloval. Ale porad mam problem, ze kontrolka sviti stejne, jestli mam denni svetla nebo tlumena. Porad je tam auto a symbol obrysovych svetel. Co se tyce prepinani, prijde mi to takto nelogicke, jako vetsina funkci na tomto aute.
  4. Tak nevim, jsem jen blbej nebo na O4 Columbus nejde z volantu ukoncit telefoni hovor? Kdyz nekdo vola, jde to zvednout, ale zavesit uz ne, musi se pres display.
  5. Me to nekdy pred dvema tydny taky vykoplo. Ted ctu, ze i ostatni. Tohle me fakt hlava nebere, ze kdyz jim nekde padne aplikace, tak me prestane fungovat auto.
  6. Co take nechapu, ze tlumena svetla nemaji kontrolku. Nepoznam, zda svitim nebo ne, dokud se dostatecne nesetmi a nevidim osvicenou plochu.
  7. Ja se s matrix svetlomety ucim jezdit a moc nechapu ovladani. Kontrolka je nekdy modra a nekdy seda, to nevim, jakou ma zakonitost. Inteligentni sviceni zapnu packou svetel od sebe, ale uz nevim, jak to muzu zpet vypnot. Packa svetel znovu od sebe je pusteni plnych dalkovych a potreti od sebe se vrati normalni tlumena svetla. Takze pokud chci prejit z automatiky na tlumena, musim na okamzik zasvitit dalkovymi. To nechapu. Mohl by mi to nekdo objasnit, prosim?
×
×
  • Vytvořit nový...