brujki Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Ahoj, prosím o radu. Fabie 2 2008, 1.4 16V, najeto 152 000 km. Vrže mi při točení volantem horní uložení pravého tlumiče. Nechal jsem ho vyměnit v červnu 2020, po čase to začalo vrzat znovu, tak jsem dal auto do autorizáku a řekli, že je uložení poškozené, tak vyměnili znovu (listopad 2020). Vrzání se znovu vrátilo a tak jsem zkusil už jiný autorizák a znovu horní uložení, tak to znovu vyměnili (duben 2021) a ejhle už to vrže nějaký ne týden zase. Od první výměny uložení najeto cca 7 000 km. Má někdo podobnou zkušenost, co se tam může dít, že se to stále opakuje, už jsem z toho na nervy. Jinak je náprava v pořádku, nikde žádné vůle, nikde nic neklepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 28. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2021 A co tlumiče? Ty jsou původní? Umím si představit, že při výměně horního uložení se pístnice tlumiče dostane do jiné polohy. Po čase se zase vrátí kde byla. Tak možná je v tom horní uložení nevinně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brujki Vloženo 28. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2021 Auto jsem kupoval loni v červnu. Já je neměnil, ale myslím, že jsou OK. Nebo alepoň při jízdě nepozoruji, že by bylo něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.