Goyow Vloženo 20. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2021 (editace) Ahoj, mám dotaz proč se climatronic chová takhle zvláštně. Pravidelně jezdím s Octavia III ( 1.6 TDI) a mám nastavenou teplotu 22,5 C, avšak občas climatronic nějak přeskočí a začne prudce chladit (spustí klimatizaci) a znatelně ochladí teplotu. Jakmile upravím teplotu na 23C a po chvilce zpět na 22,5C vše se chová normálně jak má. Nemusíte někdo čím může být toho zvláštní chování způsobeno? Tahle chyba se vyskytuje náhle jak na dálnici tak ve městě. Některé čidlo špatně určuje teplotu? Existuje nějaký způsob jak lze odhalit kde je chyba? Editováno: 20. Listopad 2021, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumrak83 Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Nechcem písať novú tému keďže sa to týka climatroniku mám problém keď je v automatike strašne mi fúka do očí predpokladám že od čelného skla dá sa to nejak nastaviť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Nastav si prudenie vzduchu vyduchmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumrak83 Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Tie mám vypnuté ide to z ofuku čelného skla to sa nedá nastaviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Myslel som nastavit fyzicky smer prudenia. Ked zavries vsetky vyduchy, tak logicky tan vzduch pojde jedinou otvorenou cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumrak83 Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 A v climatroniku sa nedá vypnúť ofuk na okno? Asi manuálna klíma je najlepšia . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Určitě se dá. Zapni si kam chceš pouštět vzduch a tím je to vyřešené. Vypne se funkce Auto, jestli ji tam máš a vzduch půjde kam potřebuješ. Možná pak ještě zkusit zkalibrovat klapky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.