Přejít na obsah

Chybová hlášení

Luboun

Doporučené příspěvky

Zdravím, 

nerozumíte někdo, co znamenají chybová hlášení (viz příloha). Zlobí nás občas různé funkce (infotainment, občas nesepne kamera, teď nejdou automatická okna). Už nám bylo měněno radio, nějaká jednotka "telematiky", asi 3x aktualizace sw, ale pořád se něco dalšího po přechodném zlepšení pose.. Ten "zkrat" ve výpisu asi nebude sw záležitost. 

Díky za názory

IMG_20211120_080729_copy_1500x2000_1.jpg

Editováno: , autor: Luboun
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsme nezkoušeli. Nechci se v tom krámu hrabat.. Za pár týdnů jedeme na prohlídku po 30000km, tak to nahlásíme. Ale stejně pak přijde zase něco dalšího. Předchozí Rapid byl pohodové nenáročné auto, ale Scala je naleštěná bída a obávám se, že i naše poslední škodovka. Ještě, že jsem si pro sebe nekoupil novou Octávku... Stačí, že se Scala pomalu stává zdrojem domácí nepohody....

Odkaz ke komentáři

@Luboun ak nereaguje ani jedno, tak si myslim, ze nastal ten reset ako pri odpojeni baterie. minule som to riesil svokrovi. v servise mu odpojili baterku no nenakodovali. nakoniec to dopadlo tak, ze som musel baterku odpojit a zapojit znova, kedze sa dali nakodovat len 3 a zrovna vodicove nie.

skus este s DO ci ti ide stiahnut a vytiahnut okna. ak to nepojde, som si isty, ze nie su naprogramovane len

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se byl poradit v servisu a kupodivu poradili správně. Ve dveřích řidiče jsem 2-3s podržel přepínač pro sklo spolujezdce postupně v obou krajních polohách, zopakoval jsem to celé 2x a ejhle ono to funguje i na DO. Teď jenom proč se to vlastně pokazilo...

Vím, že mi to radil @csabac, ale proceduru jsem dělal špatně, tj. u nefunkčního okna spolujezdce místo u řidiče.

Editováno: , autor: Luboun
Odkaz ke komentáři

@Luboun sorry, zabudol som upresnit, ze od vodica to treba robit. nemal si ho v servise teraz niekedy? ze ti ho tam odpojili z baterie? hlavne, ze to teda funguje.

inak, nebudem menovat znacku, ale na aute z minulosti (nie VW), ak bolo okno nenakodovane, tak po starte sa objavila hlaska na displyai na budikoch, ze mam nakodovat okno a presna instrukcia, ze stiahnite okno dole, vytiahnite hore a postupne po hlaskach ma to viedlo krok po kroku cez vsetky okna. simply clever ;)

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...