Host Bobik Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 rcd.net> Jsou to 15" a jsou stribrne. S tim dvojim lakovanim bohuzel nemuzu nikde v reale sehnat fotku. tady mas ze srazu skodahome http://www.skoda-fabia-club.cz/galerie_sho...l=42&stranka=5# - na konci stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 (editace) rcd.net> Jsou to 15" a jsou stribrne. S tim dvojim lakovanim bohuzel nemuzu nikde v reale sehnat fotku. tady mas ze srazu skodahome http://www.skoda-fabia-club.cz/galerie_sho...l=42&stranka=5# - na konci stranky Bobiku diky za link, to sice nejsou dezenty, ale AZ - jsou ted muj favorit no1. Editováno: 21. Listopad 2006, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 (editace) taky hezky,nevim ci jsou....Mam to na tom dvd od fili.. Paradni kola Editováno: 22. Listopad 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 lutujem ze som nekupil 16 alebo aj 17. su fpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 lutujem ze som nekupil 16 alebo aj 17. su fpoho 16 ty jsou paradní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 prfektne az na tie gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 prfektne az na tie gumy co se ti nezda na gumach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 to su barum ze , elektrony by si zasluzili aj kvalitnejsie pneu , ele to len proste ked elektrony tak riadne gumace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 za,ze,ze .. Je to tam napsany tak snad nejsi tak slepej ne a vidis to? sry ale ja uz z tebe nemuzu depta me to co mas proti barumkam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 prfektne az na tie gumy honis prispevky, nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 (editace) skoda, ze zde take neni pocitadlo prispevku ktere jsou k veci Editováno: 27. Listopad 2006, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Kodemi: to je moje kolo nota: co mas proti pneumatikam??? Mas ale pravdu jsou to Bravurisky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2006 Kodemi: to je moje kolo nota: co mas proti pneumatikam??? Mas ale pravdu jsou to Bravurisky... he a dokonce se poznal i sma majitel :-) super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejk Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Chci koupit nová kola na svou Fabii 2004 a pneu 14" 185/60: 14" ENZO H , jen VW group rozměr: 6x14 - 5/100 ET33 Trochu se bojím toho nízkého ET,aby nešlo kolo moc ven a něčemu nevadilo?? Na stránkách elektrony.cz se tento rozměr na fábii ukazuje s nutnými úpravami! Může mi někdo kdo je má v tomto rozměru potvrdit nebo vyvrátit problém.? A ještě jsem zjistil že je prodávají ve dvou variantách na orig. šrouby VW,nebo se středícím kroužkem (které raději vzít???) Vím že lépe asi vypadají 15",ale na svoje HTP 12V se mi nechce riskovat jakékoliv snížení výkonu či zvýšení spotřeby.Současné zimáky na plecháčích mám 14" 165/70. Předem díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 toho rozměru se vůůůbec nemusíš bát...osobně jsem měl 7.5 x R16 ET 35 = o 1.5 palce širší a ET jen o 2 větší a i to ET33 by se tam krásně vešlo jináč když máš možnost, tak vem kola se středovou dírou origo VW...středící kroužek je kus plastu, kterej se dá do větší díry než je 57.1mm VW, aby tuto díru zredukovalo právě na tento rozměr PS: 15" jsou ještě vpoho a vypadají na Fabce mnohem líp...spotřeba se ti zvedne téměř nepatrně a na výkonu to taky téměř nepoznáš...16" a 17" už jsou trošku jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 mám je na léto na Fábce a budu je prodávat, protože půjdu do 16" a být tebou vzal bych 15" 14" jsou moc malý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejk Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) mám je na léto na Fábce a budu je prodávat, protože půjdu do 16" a být tebou vzal bych 15" 14" jsou moc malý Jestli máš tyhle enzo h 14" tak to jsou et33,nejsou kola moc vylezlé ven z blatníků???,jde mi o to aby auto nebylo věčně zadělané od kol. Nemáte někdo foto těchto Enzo h 14" !!! na Fabii(nejlepe kombi). 15" nechci i kvůli tvrdosti,spotřebě atd. Nikde jsem kola v této velikosti 14" nenašel s ET vyšším než 33.A ještě mě zajímá jestli to et budou kontrolovat na STK? Díky Editováno: 28. Březen 2010, autor: drejk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 na ET se ti podívám kolik tam bylo a fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Já už bych Enzo H nekoupil, jsou moc měkký. Vymeteš díru a je hned nakopnutý, není nad origo kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejk Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Člověk by řekl made in Germany,ale -Bohužel už jsem se o tom asi také přesvědčil,kola jsem objednal a po vybalení byli 2 kola z jedné krabice naražené,nyní čekám až mi ty 2 kola vymění.Krabice nebyla zvenčí proražená,ale jen prolisovaná.Objednal jsem z netu i s pneu,možná jsem jim to měl vrátit celé hned,ale to už je jedno.Doufám že mi je trochu ochrání pneu 185/60 R14,protože mají vyšší profil než 15 nebo 16 kola. Každopádně jsem poučen o nákupu z internetu.Jinak co ostatní co máte tyto kola,jsou měkčí než jiná v této cenové relaci(Ronal,RSW,Dezent apod.)???a co orig. škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 kubic kecá ...mám enzo h a párkrat som prudšie vyšiel na obrubník, aj zopár dier prešiel, aj som pneu prerazil a diskom nieje nič, len geometria sa furt poserie...mám ich 2 roky a pohoda...vyzerajú ako nové a lepšie ako origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Kámo osobní zkušenost, jinak bych to sem nepsal. Materiál, ze kterýho jsou je měkký. Používám origo AL kola na zimu a jsou jako nový, žádný problém a v zimě asi dostávaj víc zabrat jak Enza na léto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Mozna si vymetl nejakou extra diru, ale ja behem 2 let pouzivani jsem najezdil cca 40000 km, taky s par derama a naprosto v pohode... Novy majitel je ma na aute STALE!!! takze zas tak spatny asi nebudou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Zdravim,take premyslim o alu na fabicku. Asi velikosti 15". Enzo H je velmi dobra volba, ale jeste me napadaji Enzo R, a pak hlavne Dezent L dark. Chtel bych je na kombi r.01 tmavemodra metla. Co si o tom myslite, poradite? Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.