trywet Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 (editace) Ahoj škodováci, kupuji Citigo FL s malým nájezdem a v nezvykle slušné výbavě. Kromě střešního okna a radia Swing má úplně vše. Rádio Swing plánuji dodělat. Nicméně má i MF volant a rádio Blues (které jak známo neumožňuje konektivitu s telefonem). Vrtá mi hlavou jedna věc. Proč MF volant má tlačítko telefonu, které nic nedělá? Neznamená to, že byl volant měněn dodatečně? Nějak se mi nezdá, že by Škodovka montovala MF volant s tlačítkem telefonu do auta, které nemá konektivitu. Ono ve výsledku je to asi dobře, když budu Swing dodělávat. Jen by mě zajímal Váš názor. Taky máte někdo volant s tlačítkem telefonu od výroby přestože nemáte BT? Díky! Editováno: 11. Prosinec 2021, autor: trywet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Ahoj a myslím že v pohodě. Je to "příprava" aneb úspora, aby nemusela být verze MF volantu bez tlačítka telefonu. Myslím, že když ho nyní zmáčkneš, tak se rádio ztlumí...Zkus to 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Odhadoval bych to spíš na tu dodělávku, mám fábii III původně s rádiem swing bez BT a tlačítka kde by měl být telefon jsou zaslepená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Mam F3 2015 a z vyroby jsem tam mel swing bez BT a taky mam na multifunkci tlacitko telefonu, ktere nic nedela..takze ano, muze to tak byt i z vyroby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trywet Vloženo 12. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 (editace) před 17 hodinami, ExecutedDonut napsal: Odhadoval bych to spíš na tu dodělávku, mám fábii III původně s rádiem swing bez BT a tlačítka kde by měl být telefon jsou zaslepená Máš pls fotku? Nevím zdali nemyslíš přímo na rádiu. Ještě jsem neviděl volant se zaslepeným tlačítkem k telefonu. Díky :) před 20 hodinami, pasat napsal: Ahoj a myslím že v pohodě. Je to "příprava" aneb úspora, aby nemusela být verze MF volantu bez tlačítka telefonu. Myslím, že když ho nyní zmáčkneš, tak se rádio ztlumí...Zkus to 😉 Hele přišlo mi, že to nic nedělá. Ztlumení jsem taky očekávál. Nicméně jsem to pouze mačkal a nedržel. Tak ještě zkusím to :) Editováno: 12. Prosinec 2021, autor: trywet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 (editace) Máš štěstí, půlhodiny zpět jsem ho vytáhl z auta tak ho tu mám teď u sebe 😀 tam kde by měl být telefon a ta druhá funkce tlačítka vůbec nejdou zmáčknout Editováno: 12. Prosinec 2021, autor: ExecutedDonut 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 (editace) Měl jsem Citigo Style Plus a to tlačítko jsem tam měl. Nic není doděláváno, bylo to od výroby. Měl jsem výbavu, která bohužel neumožňovala připojení telefonu přes BT. Musel bych koupit jiné rádio a osvětlení s mikrofonem. Nic jsem neřešil, auto prodal a koupil jiné (z jiného důvodu). Editováno: 12. Prosinec 2021, autor: graun 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trywet Vloženo 12. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 před 3 hodinami, ExecutedDonut napsal: Máš štěstí, půlhodiny zpět jsem ho vytáhl z auta tak ho tu mám teď u sebe 😀 tam kde by měl být telefon a ta druhá funkce tlačítka vůbec nejdou zmáčknout Diky moc. Ty hele to mi ani neprijde jako volant ze citiga. Mozna nejaky jiny MR. Muj je 2017 a to tlacitko je uplne v levo, jak ma kolega pod Tebou. před 40 minutami, graun napsal: Měl jsem Citigo Style Plus a to tlačítko jsem tam měl. Nic není doděláváno, bylo to od výroby. Měl jsem výbavu, která bohužel neumožňovala připojení telefonu přes BT. Musel bych koupit jiné rádio a osvětlení s mikrofonem. Nic jsem neřešil, auto prodal a koupil jiné (z jiného důvodu). Diky! A to tlacitko Ti neco delalo (ztlumovalo) a nebo bylo taky mrtve? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Tak to Ti už nevím, zda to něco dělalo. Co vím určitě tak stlačením kolečka se hlasitost rádia ztlumila. Přepínání stanic bylo také funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 25 minutes ago, trywet said: Diky moc. Ty hele to mi ani neprijde jako volant ze citiga. Mozna nejaky jiny MR. Muj je 2017 a to tlacitko je uplne v levo, jak ma kolega pod Tebou. Ja taky psal že mám fabii 3 a ne city go 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 (editace) Manželka má to samé. Je to originál od vyroby s radiem blues a to tlačítko na nic nereaguje. Bylo to součástí paketu. Style Plus: malý kožený paket s multifunkčním volantem(2), signalizace vzdálenosti při parkování vzadu a vyhřívání předních sedadel Editováno: 13. Prosinec 2021, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.