sodik109 Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Zdravím, koupil jsem minulý týden ve Škoda Plus Superba 2016. Ve výbavě má vyhřívané čelní sklo. Ovšem od té doby jsem měl zamrzlé/zamlžené čelní sklo jen jednou, ale přišlo mi jakoby výhřev vůbec nic nedělal. Teď marně čekám na další zamrznutí abych si to ověřil. Je nějaká jiná možnost jak funkčnost vyhřívání ověřit? Chtěl bych to pochopitelně co nejdříve případně řešit s prodejcem. Mám podezření zda nebylo měněné sklo a někdo chtěl ušetřit, tak dam dal obyč? Díky za případně tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 No jestli je nebo neni sklo vyhrejvane poznas podle barvy. Je takovy jako vinovofialove myslim a kdyz mas treba polarizacni bryle tak to poznas ze bude takove tmave matne a pak asi i podle kodu ale ten neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 zapni si vnitrni okruh bez klimy a az se zacnou mlzit skla tak zapni vyhrivani a celni sklo se odmlzi (pokud je vyhrivani skla funkcni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Můžeš se také podívat do vodního kanálu kde jsou konektory na výhřev celního skla. Jsou dva. Vlevo i vpravo. Nebo taky můžeš kouknout do e-boxu jestli je tam pojistka (40 nebo 50A) na vyhrev celního skla a rele. Nezapomeň že když budes poslouchat jestli rele spina je potřeba mít nastartovany motor! Dalsi možnost je se podívat do nastavení klimatizace zda je tam polozka automaticky vyhrev celního skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik109 Vloženo 16. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Díky za tipy. Zkusil jsem to s tím odmlžením a vypadá to, že to tedy hřálo. Sklo se od středu hezky odmlžovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Ja se taky lekl ze mi to nehreje ale po zapnuti knofliku a par minutach jsem si sahl na sklo a bylo teple i kdyz jsem netopil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.