samurraj Vloženo 18. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2021 Ahoj Škodováci, konkrétně Scalaři. Řešil jsem u své nové Scaly pedály, kde jsem okamžitě vyměnil původní za ty ocelové (vypadá to mnohem lépe). Nyní řeším dvě věci: 1) Výměna plaketky na volantu. Mám dvouramenný (viz. obrázek) a je na něm origo černá plaketka, kterou bych chtěl vyměnit za tu s nápisem Sportline. Bohužel u prodejce té plaketky mě bylo řečeno, že prý ta plaketka lze vyměnit pouze u tříramenných volantů...tak nevím. Pokud by to vyměnit šlo, zajímalo by mě, jak se ta plaketka z volantu dostane. 2) Osvětlení nástupního prostoru předních dveří. Rád bych měl u své Scaly to LEDkové osvětlení v předních dveří s nápisem na zem ŠKODA. Na netu se to prodává cca za 2000Kč za pár. Píšou u toho montáž ve značkovém servisu. Tak by mě zase zajímalo, jestli toto u Scaly jde dodělat a jestli jste to někdo řešil. Budu rád za každý přínosný názor. Dík Vašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 pokročilo to nějak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurraj Vloženo 16. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Bylo mi řečeno, že u dvouramenných volantů ta plaketa vyměnit nelze, pouze u tříramenných... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Co je vlastně novější (vyšší) typ. 2 nebo 3 ramenný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurraj Vloženo 16. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Vyšší, respektive novější typ je tříramenný. Já mám Scalu koupenou v r. 2021 výbava style extra a mám dvouramenný volat. Tchán má nyní objednaného Kamiqa, též ve style extra a bude tam mít již tříramenný volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Tříramínko se dá objednat jako doplňková výbava, jen "sport" verze ho mají už v základu. Plaketky měnit jdou, jen se nedají koombinovat ty z tříramínka na dvouramínko a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Tak já mám style konec 2019, žádný sport a 3 ramenný tam byl. Asi si ho někdo připlatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 To já mám taky - spíš začali tříramenným, potom pokračovali dvouramenným a vrátili se k tříramennému 🤔. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 @keras oni riesia ten novy, dvojramenny volant z novej octavie IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Starý tříramenný se dával napříč koncernem do poloviny roku 2020 poté přešli na dvouramenný a tříramenný zkoseny je pouze jako příplatkový nebo v paketů sport. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.