Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj Škodováci, konkrétně Scalaři. Řešil jsem u své nové Scaly pedály, kde jsem okamžitě vyměnil původní za ty ocelové (vypadá to mnohem lépe). 

Nyní řeším dvě věci:

1) Výměna plaketky na volantu. Mám dvouramenný (viz. obrázek) a je na něm origo černá plaketka, kterou bych chtěl vyměnit za tu s nápisem Sportline. Bohužel u prodejce té plaketky mě bylo řečeno, že prý ta plaketka lze vyměnit pouze u tříramenných volantů...tak nevím. Pokud by to vyměnit šlo, zajímalo by mě, jak se ta plaketka z volantu dostane.

2) Osvětlení nástupního prostoru předních dveří. Rád bych měl u své Scaly to LEDkové osvětlení v předních dveří s nápisem na zem ŠKODA. Na netu se to prodává cca za 2000Kč za pár. Píšou u toho montáž ve značkovém servisu. Tak by mě zase zajímalo, jestli toto u Scaly jde dodělat a jestli jste to někdo řešil.

Budu rád za každý přínosný názor. Dík Vašek

Volant.jpg

obrázek_2021-12-18_133343.png

• 2 měsíce později...
  • Autor

Bylo mi řečeno, že u dvouramenných volantů ta plaketa vyměnit nelze, pouze u tříramenných...

Co je vlastně novější (vyšší) typ.

2 nebo 3 ramenný? 

• Autor

Vyšší, respektive novější typ je tříramenný. Já mám Scalu koupenou v r. 2021 výbava style extra a mám dvouramenný volat. Tchán má nyní objednaného Kamiqa, též ve style extra a bude tam mít již tříramenný volant.

Tříramínko se dá objednat jako doplňková výbava, jen "sport" verze ho mají už v základu. Plaketky měnit jdou, jen se nedají koombinovat ty z tříramínka na dvouramínko a naopak. 

Tak já mám style konec 2019, žádný sport a 3 ramenný tam byl. Asi si ho někdo připlatil. 

To já mám taky - spíš začali tříramenným, potom pokračovali dvouramenným a vrátili se k tříramennému 🤔.

39994-FPV106000028-09.jpg

@keras oni riesia ten novy, dvojramenny volant z novej octavie IV.

Starý tříramenný se dával napříč koncernem do poloviny roku 2020 poté přešli na dvouramenný a tříramenný zkoseny je pouze jako příplatkový nebo v paketů sport.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.