JENDA SUPÍK Vloženo 21. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2021 Zdravím, chci se zeptat jestli jde na mém superbu aktivovat XDS, superb 2015 2.0.tdi, 140kw,předokolka,6 dsg, výbava style, liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 24. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2021 Jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 Odpovim otazkou - na zaklade ceho si myslis, ze tam XDS neni nastavene z vyroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 16. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Já neříkám, že tam není, ale když jsem si ho chtěl nastavit přes vcds tak jsem ho tam nenašel,prostě nic. Tím chci říct, že nejsem žádnej borec přes diagnostiku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Ono to tam nie je ako XDS ale elektronická uzávierka diferenciálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 23. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2022 Aha takže nemám hledat XDS ale el.uzávěrku diferencialu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 31. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Tak jsem to ve vcds našel, je to psaný jako rozšířené funkce el.uzávěrky dif. Z výroby je nastaven standard pak je tam neaktivovano, střední , slabý a silný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Skúšal si to aj zmeniť? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 ak mas standard tak xds mas od vyroby :) mozes este vyskusat silny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 4. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Zdravím ,nastavil jsem silný a je to bomba, auto sedí v zatáčkách jak přibité. Chtěl bych poděkovat za nápovědu co mám hledat👍👌🍻😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Je to lepšie len treba dávať pozor lebo fyzikálne zákony neoblbnes. 😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 4. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Souhlasím, fyziku neoblbneš, ale i tak je to lepší než standard :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 V zime to davam na štandard. Na jar prepnem na strong. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JENDA SUPÍK Vloženo 14. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 A mužu se zeptat proč to na zimu přepínáš? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 Niekto písal na vw fóre, že pri zábave na snehu to môže vyhodiť chyby na diagnostike, napr. radar. Ale osobne to potvrdiť neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Muze nekdo popsat na co je toto dobre? Zda silny ci standart co to pak dela? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 simuluje to uzaverku diferencialu pribezdovanim jednoho kola. takze z krizovatky se rozjedes rychleji a nehrabes jednim kolem na miste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 Nastavil jsem si ten silny strong rezim ale jeste jsem to nepoznal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.