Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

ze dne na den mi přestali komplet fungovat ostřikovače na autě. Nefunguje ostřik světlometů, čelního skla a ani kufru. V autech se moc nevyznám. Po pouhém nahlédnutí pod kapotu mi tam nic návštěvu kuny nenaznačuje. Při zapnutí ostřikovačů, stěrače stírají. Zvuk motorku/čerpadla, ale není.

Díky moc za případné rady.

Vloženo

a vystříkal jsi tu zbývající letní? Stalo se mi teď to samé. Taky začal hlásit že dochází, tak jsem dolil kapalinu do -20, ale očividně se nesmíchala dostatečně, nebo jen v nádržce ale v nějaké hadičce zůstala ještě ta letní, protože jsem to neprotáhl dokud to šlo. Takže to samozřejmě zamrzlo. Zkus zaparkovat na odpoledne v garážích třeba u nějakého obchoďáku

Vloženo

Ráno som mal ten istý problém...

Ale určite je to tým,že mi zamrzla voda.

Zimnú zmes lejem už tak od októbra,(min.do -20'C) čiže na 100% tam mám zimnú,aj vo všetkých hadickach a pod...

Ale problém je samotna zimná zmes do ostrekovačov.Ak je na obale že do -20'C tak to neznamená,že to aj platí...

U nás sú uz pár dní nočné teploty okolo -10'C až  -15'C. Čiže by voda nemala zamrznúť...

Áno nezamrzne,ale stačí že "zhustne" a už je problém ...

A pri takých dlhodobych teplotách ani zmes do tých -30'C nemusí pomôcť. Mám aj vyhrievané ostrekovače,ale čo z toho keď zmes je na h...o

Ešte keď som mal O1,81kw v nafte :-) asi tak pred 10rokmi,tak som len tak na skúšku nalial nezriedenu zmes do -60'C .Bola to pecka ... to rozmrazilo aj predné sklo :-)

Ale vnútri v aute sme sa so ženou pri jazde fajne sem tam z toho smradu sfetovali :-)

Vloženo

Chlapy díky... Vypadá to, že to bylo opravdu tím zamrznutím. Nejsem si jistej co tam přesně bylo, předtím než jsou ten předvečer dolíval tu zimní do -30. Já to teda schválně vždy trochu prostříknu ať se ta směs dostane až do hadiček, ale možná to nestačilo.
Každopádně dnes bylo nad 0 a nejednou to začalo zase fungovat. Takže to opravdu vypadá na to... Každopádně díky :) 

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...