sodik109 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Zdravím, ze dne na den mi přestali komplet fungovat ostřikovače na autě. Nefunguje ostřik světlometů, čelního skla a ani kufru. V autech se moc nevyznám. Po pouhém nahlédnutí pod kapotu mi tam nic návštěvu kuny nenaznačuje. Při zapnutí ostřikovačů, stěrače stírají. Zvuk motorku/čerpadla, ale není. Díky moc za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Odpoj a po par minutach zapoj baterku.Rj tky niekedy potrebuju reset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 Možná blbost, ale nás zmrzlou komplet vodu v ostřikovačů i v nádobce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik109 Vloženo 28. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 Baterku můžu zkusit, snad to nerozbiju :D Jinak zamrzlá voda snad ne... Zrovna den předtím mi to ukazovala ať doliju a dolil jsem do -30 originál novou zabalenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 a vystříkal jsi tu zbývající letní? Stalo se mi teď to samé. Taky začal hlásit že dochází, tak jsem dolil kapalinu do -20, ale očividně se nesmíchala dostatečně, nebo jen v nádržce ale v nějaké hadičce zůstala ještě ta letní, protože jsem to neprotáhl dokud to šlo. Takže to samozřejmě zamrzlo. Zkus zaparkovat na odpoledne v garážích třeba u nějakého obchoďáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 Ráno som mal ten istý problém... Ale určite je to tým,že mi zamrzla voda. Zimnú zmes lejem už tak od októbra,(min.do -20'C) čiže na 100% tam mám zimnú,aj vo všetkých hadickach a pod... Ale problém je samotna zimná zmes do ostrekovačov.Ak je na obale že do -20'C tak to neznamená,že to aj platí... U nás sú uz pár dní nočné teploty okolo -10'C až -15'C. Čiže by voda nemala zamrznúť... Áno nezamrzne,ale stačí že "zhustne" a už je problém ... A pri takých dlhodobych teplotách ani zmes do tých -30'C nemusí pomôcť. Mám aj vyhrievané ostrekovače,ale čo z toho keď zmes je na h...o Ešte keď som mal O1,81kw v nafte :-) asi tak pred 10rokmi,tak som len tak na skúšku nalial nezriedenu zmes do -60'C .Bola to pecka ... to rozmrazilo aj predné sklo :-) Ale vnútri v aute sme sa so ženou pri jazde fajne sem tam z toho smradu sfetovali :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik109 Vloženo 28. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 Chlapy díky... Vypadá to, že to bylo opravdu tím zamrznutím. Nejsem si jistej co tam přesně bylo, předtím než jsou ten předvečer dolíval tu zimní do -30. Já to teda schválně vždy trochu prostříknu ať se ta směs dostane až do hadiček, ale možná to nestačilo. Každopádně dnes bylo nad 0 a nejednou to začalo zase fungovat. Takže to opravdu vypadá na to... Každopádně díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 Jednoducho... Číslo ktoré je na obale treba vydeliť 2 Čiže zimná zmes do -20'C funguje 100% Max. do takých -10'C Potom už hustne až mrzne ,ako fake slivovica :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 Ahojte, riesili ste niekdo tento problem? Meni sa cela hadicka, ci existuje nejaka spojka? Dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 je na to specialni spojka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 Nejaky link na tu spojku? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 Dovolím si odkázať na wirer-ovú stránku kde sa venoval oprave. hadičky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 jj tam je vsechno popsane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.