Listopad 22, 200618 r Autor No na obranu to asi neni idealni, to uz je lepsi plynovka. Teda pokud si ji agresor nesplete s opravdovou a driv Te nezastreli Ale ja do ni nabiju hrebiky a bude z ni tak trochu palcat, tak s tim uz neco nadelam ne? A prave z plynovky mam strach ze kdyz ji vytahnu tak frajerovi jebne v bedne a sejme me opravdickou Ty blaho, vozit v aute palcat Ted me napada, ze mame jeden takovej doma, starej, z Rumunska, vypada to huste, ale blbe se s tim v aute ohani S tou plynovkou je to jedinej duvod, proc ji jeste nemam, mam strach, ze druhy strane muze jakkoliv rupnout v kouli a tasit normalni, i kdyz neverim tomu, ze by strilel, ale lidi jsou ruzne Jeden hrebik musi byt na spicce aby prvni uder byl pichnuti skrz otevrene okno nejlepe do oka a potom vylezes z auta a na svijejicim se agresorovi a dokonas praci
Listopad 22, 200618 r Spíš asi baletku čekali!!! nech ukáže fotku alebo aspoň výšku a váhu, len pre predstavu....
Listopad 23, 200618 r K tem vasim basebalkam a plynovkam. Kamarad šel po prechode pro chodce a malem ho tam prejel nejakej typek v nejaky velky kare. Tak kamarad na neho neco ukazal, nevim jestli fakace nebo co. No a ten typek nevahal, zastavil, sel ke kamosovi a vytahl na nej bouchacku. Kamarad se radeji odklidil pryc. A to bych udelal ja taky. Takze nikdy nevite na koho narazite a čeho všeho je shopnej. Ja z prechodu pro chodce radeji pujdu domu nez do marnice.
Listopad 23, 200618 r K tem vasim basebalkam a plynovkam. Kamarad šel po prechode pro chodce a malem ho tam prejel nejakej typek v nejaky velky kare. Tak kamarad na neho neco ukazal, nevim jestli fakace nebo co. No a ten typek nevahal, zastavil, sel ke kamosovi a vytahl na nej bouchacku. Kamarad se radeji odklidil pryc. A to bych udelal ja taky. Takze nikdy nevite na koho narazite a čeho všeho je shopnej. Ja z prechodu pro chodce radeji pujdu domu nez do marnice. Treba by si byl LUCKY a sel bys jen do nemocnice !!! ... a nebo proste musis byt vetsi frajer a vytahnout vetsi KVER
Listopad 23, 200618 r Treba by si byl LUCKY a sel bys jen do nemocnice !!! ... a nebo proste musis byt vetsi frajer a vytahnout vetsi KVER Jooo tak, dam na tve rady, vytahnu vetši kver a dej se vule bozi. Nasazim do nej treba deset kulek a budu spokojenej, že jsem vítez protože on jich do mě poslal jen devet.
Listopad 23, 200618 r Já když bych reagoval uplně na ten první příspěvek... ono já mám zkušenost, že audi = debil za volantem. Bohužel, čím větší audina, tak tím větší debil. Možná to je tím jejich heslem "náskok díky technice", si hned každej připadá jako mistr světa a přilehlého okolí. P.S.: Jako všude, vyjímky existují - no ale je jich jako šafránu.
Listopad 23, 200618 r Já když bych reagoval uplně na ten první příspěvek... ono já mám zkušenost, že audi = debil za volantem. Bohužel, čím větší audina, tak tím větší debil. Možná to je tím jejich heslem "náskok díky technice", si hned každej připadá jako mistr světa a přilehlého okolí.P.S.: Jako všude, vyjímky existují - no ale je jich jako šafránu. To jsou típci co si myslí, že jim patří svět - arogantní hovada !!! No a my v oktávkách jsme většimou normální, ne ?
Listopad 23, 200618 r Já když bych reagoval uplně na ten první příspěvek... ono já mám zkušenost, že audi = debil za volantem. Bohužel, čím větší audina, tak tím větší debil. Možná to je tím jejich heslem "náskok díky technice", si hned každej připadá jako mistr světa a přilehlého okolí.P.S.: Jako všude, vyjímky existují - no ale je jich jako šafránu. Já se zase často setkávám s tím, že řidiči těch opravdu nových, luxusních, drahých kočárů jezdí bezproblémově. Nejspíš je to tím, že na to mají a nemusí si nic dokazovat. Ti co jezdí jak hovada s těmito auty, všimněte si, že se většinou jedná o auta již trošku starší, byť to nemusí být na první pohled viditelné. Ale výjimka potvrzuje pravidlo.
Listopad 23, 200618 r K tem vasim basebalkam a plynovkam. Kamarad šel po prechode pro chodce a malem ho tam prejel nejakej typek v nejaky velky kare. Tak kamarad na neho neco ukazal, nevim jestli fakace nebo co. No a ten typek nevahal, zastavil, sel ke kamosovi a vytahl na nej bouchacku. Kamarad se radeji odklidil pryc. A to bych udelal ja taky. Takze nikdy nevite na koho narazite a čeho všeho je shopnej. Ja z prechodu pro chodce radeji pujdu domu nez do marnice. Treba by si byl LUCKY a sel bys jen do nemocnice !!! ... a nebo proste musis byt vetsi frajer a vytahnout vetsi KVER
Listopad 23, 200618 r Já když bych reagoval uplně na ten první příspěvek... ono já mám zkušenost, že audi = debil za volantem. Bohužel, čím větší audina, tak tím větší debil. Možná to je tím jejich heslem "náskok díky technice", si hned každej připadá jako mistr světa a přilehlého okolí.P.S.: Jako všude, vyjímky existují - no ale je jich jako šafránu. To jsou típci co si myslí, že jim patří svět - arogantní hovada !!! No a my v oktávkách jsme většimou normální, ne ? Mam bohuzel velmi podobny zkusenosti, jeste bych k tomu pridal vetsinu ridicu Passatu, alespon v CR to takhle nejak je, i kdyz vyjimky samozrejme jsou. Co se Octavkaru tyka, je nas hodne a je mezi nama opravdu hodne debilu, i kdyz nemyslim zrovna tady na foru Pritule casto dava priklad, jak stavala u skoly na ostruvku a pri cekani na tramvaj nejvic velkou louzi, co tam byla, projizdeli prave lidi s Octavkama a dobre se bavili. A ja ji verim, prijde mi to dost pravdepodobny, bohuzel
Listopad 23, 200618 r Autor Je pravda ze ti frajirci jsou vetsinou ti co maji "dobre drahe" auto ale jiz z druhe ruky a jsou hodne namachrovani. Ti co maj nove A8 atd jezdi vetsinou pomaleji nez ja protoze maji nahrabano a nikam uz nespechaji ale ja porad hrabu do kapsy a az budu mit novou A8 tak budu taky jezdit pomalu. Nejvetsi frajerina je mit uplne cerne okna radio naplno a spustene zadni okýnka :D taky tak jednou budu jezdit Upraveno Listopad 23, 200618 r od WolwZz
Listopad 24, 200618 r Tak mě přijdou největší řidiči prasata v oktáviích a fábiích a to jako fakt, možná je to tím že je to nejrozšířenější značka v čr, ale i tak, vždycky se mě něaký hovado lepí na zadek a něco si dokazuje a myslí si že s ním budu závodit nebo co... A stím že řidiči lepších aut jsou na tom líp, tak souhlasím.. Je fakt že oni si dokazovat nic nemuí a když chtěj, tak nám bezmrknutí všem ujedou... Upraveno Listopad 24, 200618 r od CANNON
Listopad 26, 200618 r Autor Tak mě přijdou největší řidiči prasata v oktáviích a fábiích a to jako fakt, možná je to tím že je to nejrozšířenější značka v čr, ale i tak, vždycky se mě něaký hovado lepí na zadek a něco si dokazuje a myslí si že s ním budu závodit nebo co... A stím že řidiči lepších aut jsou na tom líp, tak souhlasím.. Je fakt že oni si dokazovat nic nemuí a když chtěj, tak nám bezmrknutí všem ujedou... JJ vsem ujedou ale ne mi!!! Ja to mam totiz nachipovane od bohemky takze mi to jede jak F1
Listopad 27, 200618 r Já když bych reagoval uplně na ten první příspěvek... ono já mám zkušenost, že audi = debil za volantem. cimpak asi jezdi premieri na uradu vlady?
Listopad 27, 200618 r moje zkusenost je, ze nejvic "zamindrakovani" jsou budto lidi, kteri na auto hodne dlouho setrili (pozna se podle ruznych doplnku a pi.ovinek, ktere autu dodavaji ten spravny smrc - spise starsi ridici, rodinky, vetsinou v peugeotu 206, fabce, filete, kteri mimochodem dodnes nepochopili pravidlo zipu...) anebo vetsinou mladsi ridici v octe 1.9tdi, nebo v ojetych limoskach s trilitrovym motorem, kteri pomoci rychlosti spasili svet. naopak ti, kteri uz porizovaci cenu auta neresi a maji ho pouze jako dopravni prostredek, ti maji vetsinou dostatecny nadhled a nemaji potrebu si neco dokazovat. bohuzel k tem posledne jmenovanym nepatrim ale vzhledem k tomu, ze me zamestnava jista automobilka ve strednich cechach, tak menim sluzebaka kazdeho pul roku a muj nejlepsi recept na blbecky, kteri se lepi na prdel je ve 150kmh naplno ostriknout svetla a okno, pak lehce seslapnout plyn a zmizet z dohledu.... zatim to vzdycky zabira
Listopad 27, 200618 r Nejlepší je, když vezu prázdnej vozejk, sice jedu stejně rychle jako ostatní a jako, kdybych ho neměl. Ale na spoustu řidičů to působí jako červená deka na bejka oni vás prostě musí předject za každou cenu. . A nebo mě taky dostává, když jedu pomalu v mlze hovno vidět a prase mě začne předjíždět protože nepochopil, že já před sebou nemám člověka, který mě vede v mlze a musím jet takhle. Taky mě sere, když někoho pustím a on nepoděkuje . Krysar tak kdo má lepší vánoční avatar
Listopad 27, 200618 r Taky mě sere, když někoho pustím a on nepoděkuje .Krysar tak kdo má lepší vánoční avatar Jo, tak to me taky, vzdycky si pro sebe nebo posadce reknu "tebe uz priste nepustim smejde" a vic clovek asi delat nemuze. Jaaaa
Listopad 27, 200618 r Krysarr ma lepsi, ale je jeste jeden pikantnejsi Upraveno Listopad 27, 200618 r od oct
Listopad 27, 200618 r B je spravneee.Ale proc mas jen polovicni sirku? Uz jsi to mel s octafou. Dyt je to jednooo Co tohle, lepsi? Radsi oriznout nez tam mit veci kolem
Listopad 27, 200618 r Tak ja ho necham. A koukam, zabiak uz tam ma SM zdarma Ted jiz ano, byl rychlejsi nez Ty. Prece nemuzete mit oba "stejnou"
Listopad 27, 200618 r Tak ja ho necham. A koukam, zabiak uz tam ma SM zdarma Ted jiz ano, byl rychlejsi nez Ty. Prece nemuzete mit oba "stejnou" Ja to tam ani davat nechtel, je to na varovani, chodi sem i mladsi 18 let, kteri to nemaj videt, ze ano
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.