Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kdybys to vyfotil jako všichni ostatní, tedy ze dveří, nikoli z auta, bylo by tam jasně vidět tu škvíru, ale jasně, proč uznávat že to nemáš nejhezčí ze všech, prostě to tam nepasuje, protože plast před dveřmi není rovný, jako opěrka pro nohu... a to prodloužení koberce je také nádhera

Vloženo

Tak podle této fotky (i když s celoplastovou verzí) to k bočnímu plastu hezky napasovat jde.

V 4. 1. 2022 na 10:28, soray napsal:

Já jsem to vyřešil takto (upravená opěrka z Octavie):

IMG_6520.thumb.JPG.f924e033f9a01a8563aa212fe8978eda.JPG

A ten koberec je víc viditelný kvůli absenci gumových koberců se zvýšeným okrajem, co jsou na ostatních fotkách.

Proti modelům s touto opěrkou z výroby by měla být o něco níž, ale stejně nevidím důvod k takovým komentářům.

V rámci možností se s tím @Dodi 15 popral pěkně a jeho řešení se mi líbí.

Než se to tady víc rozjede, další diskuzi prosím jen k tématu a v mezích slušnosti.

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo (editace)

Musím reagovat, nikde jsem nikdy nepsal, že moje řešení je nejlepší a nejhezčí. Psal jsem pouze, že napasovat jde i bez řezání hrany, mělo to tu a řešilo již několik uživatelů fóra v začátcích Scaly a Kamiqa. Moje fota jsou již z roku 2022, opěrka je možná vysoko, ale neřeším při přehazování na gumové rohože kde je zase díky rantlu zase přesně k ní. Co se týče prodloužení koberce, tak nemohu za to, že nějaký vemeno ve škodovce nevymyslel lepší řešení, aby to člověk nemusel prasit, ale účel to plní.

Pro klid duše, až se dostanu k autu mohu tu škvíru u opěrky nohy lépe nafotit pro spokojenost diskutujícího.

edit: našel jsem ještě foto s gumou, detail napojení opěrky a raději končím 🙂

zimní.jpeg

opěrka.jpeg

opěrka 1.jpeg

Editováno: , autor: Dodi 15
doplnění foto
Vloženo

Jak už jsem psal, mně se tohle řešení líbí. Slícované je to pěkně a jak @Dodi 15 píše, není pak problém ani s gumovým kobercem.

Já to tenkrát v Rapidu dal původně do stejné výšky jako v O3 (a stejně nízko to měl z výroby S2) a díky tomu to v místě překrytí hranou koberce trpělo.

Mezi ten zvýšený okraj se vždycky dostane špína s kamínky a pak se ten hezký leštěný povrch pěkně dře. Tímhle umístěním se to eliminuje.

• Díky 1
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo

hmm, a co brání tomu co jsem psal já, tedy že to máme připevněné přes samolepící suché zipy 3M dual lock, ty na koberci krásně drží a podnožka je demontovatelná, neboť na zimu manželce dávám gumové koberce a ty mají vysokou hranu, takže je potřeba na zimu podnožku posunout kousek výš..

Vloženo

@Petr Svetr Nebrání tomu vůbec nic a nevzpomínám si, že bych toto alternativní řešení nějak napadal.

Jen dávám za pravdu @Dodi 15, že to líp spasovat jde a nemusí tam být taková mezera k bočnímu plastu.

Přesouvat tu opěrku při výměně koberců by se mi osobně nechtělo a koberci to dlouhodobě taky neprospěje.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...