Peterer Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 (editace) Někomu se asi moje auto moc líbilo. Místo toho aby mně to potěšilo, tak jsem nasranej jak mraky a přitom to dobře dopadlo, ale příště... Stalo se vám něco na toto téma, jak vám to dopadlo ? Někdo páčil kryt zámku: Editováno: 23. Listopad 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 jo lidi sou svine, tatovi pritelky nekdo pred tydnem v noci vypacil zadni znak na fabce a aby toho nebylo malo, tak este prejel celej bok sroubovakem, takze tam ted ma slic, jako blbec...zlamat ruce temdle hajzlum!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 (editace) jo lidi sou svine, tatovi pritelky nekdo pred tydnem v noci vypacil zadni znak na fabce a aby toho nebylo malo, tak este prejel celej bok sroubovakem, takze tam ted ma slic, jako blbec...zlamat ruce temdle hajzlum!!!!! No s tímto mám zatím štěstí. Formana mi ojeli během pár dní po koupi sousedi dokola (a přitom byl 6 let starý). Fakt pěkný vlnky. Octu mám čtvrt roku a zatím nic a to stojí furt venku. Asi se ten dotyčný odstěhoval... Editováno: 19. Listopad 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 jojo,je to des,ctrnact dni zpatky se taky nekomu v brne libil muj znak z patych dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 (editace) Jo a s tím Formanem se mi stalo, že jdu na WC do Globusu, auto plný zboží, vrátím se a nejde odemnknout. Šli otevřít jen dveře u spolujezdce, klika od kufru urvaná ... , prostě se do něj někdo snažil dostat. Asi mně někdo sledoval a ten druhý expert se zatím zkoušel dostat do auta a jak jsem se vracel tak mu dal echo přes mobil.. Jediný štěstí, že supermarkety nesnáším a používám je jen na ...potřebu a tak jsem jim vlastně nedal moc času, u formana by ho moc nepotřebovali, že. To zboží v autě několikanásobně překračovalo cenu auta ! Od tý doby WC jen na benzínce a to opravdu rychle. Editováno: 19. Listopad 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Mě asi před dvěma měsíci otočili zámek a vyčistili auto vevnitř!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Tak to mam presne jako ty, ale o mensim rozmeru. Neco jako kdyz tam strkas sroubovak. Ja kdybych ho nacapal tak se asi neudrzim a hubu mu odru o silnici, ze dosmrti tam bude mit pamatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 To neuhlídáš, leda kameru a potom to těm z....m pouštět někde za výlohou ve městě aby i ostatní věděli co od nich čekat... A někdy tihle típci jsou móóc nóbl lidi, až se tomu nechce věřit. V sámoškách u nás kradou prominenti a stejný to bude všude. Lumpy jsou většinou ti úplně dole (vymaštěnci) a pak až ti hodně nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 3x - jednou rezerva fucz, kdyz to tatik nechal stat u tenisovejch kurtu pod lampou za krovim, jednou veci za 25000, ktery tam rodice ulozili na parkovisti, kde byl nakej cigos a odjeli tramvaji do mesta a zmizelo i radio a par CD, a potreti malej cigos u baraku, kdyz sem se sel vychcat. Jeste sem ho mijel, cestou z5 sem ho vyrusil, nechal zamek viset napul ven a zdrhnul, nez sem sed do auta s tim, ze ho nejmin prejedu, utek Nastesti, byl sem ochotnej ho fakt prejet treba na chodniku U druhy Octy maj nasi uz potreti vypacenej zamek od kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ja mam zamek v kufru uplne vyk.....ej. Uz tam nestrcim ani klicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ja mam zamek v kufru uplne vyk.....ej. Uz tam nestrcim ani klicek No to uz mas upne v haji, nasi tam jeste klicek tak nejak trefej, ale otviraj to dalkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 No kokta se zatím drží - asi to bude tím, že jí mám jako prase--- tak to tolik neláká Ale passat už měl strčenej šroubovák v zámku... jedině snad obehnat ostnatým drátem a ještě připojit k VVN (čti velmi vysoké napětí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 ja uz jsem to nasel 3x bez krytky na zamku ale ani jednou se tam nedostali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 (editace) jojo,je to des,ctrnact dni zpatky se taky nekomu v brne libil muj znak z patych dveri o znaku patych dveri mi ani nemluv. Milotec chromova vlajecka mi na aute vydrzela skoro pul roku. Cca tejden na to mi sundali ozdobny (chromovy) cepicky i s navlekama. Ty lidi jsou fakt cu*aci. Editováno: 25. Listopad 2006, autor: davon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 No 3x uz jsem mel stejny problem a 3 x jsem kupoval nove radio po ctvrte sem se nasral nechal zrusit zámek, je to ted o hubu protoze bez dalkace neotevru auto, tak musim hlidat baterii...ale lepe tak nez jinak !!! Ja bych fakt chtel videt ty lidi co to delaj !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ja bych fakt chtel videt ty lidi co to delaj !!! To nechtěj, budeš nas_anej ještě víc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ja mam zamek v kufru uplne vyk.....ej. Uz tam nestrcim ani klicek Jsem na tom úplně stejně... Naštěstí se to přihodilo předchozímu majiteli.. Taky mě s..ou lidi, kterejm je jedno, že při otevírání dveří omlátí dveře jinejm - to se mi stalo na jednom parkovišti, když jsem se chystal vycouvávat... Než jsem nastartoval, tak mi jeden kretén majznul do dveří jeho zelenejma š120 dveřma... Jediný štěstí bylo, že jsem byl připoutanej a mladá mě nenechala rozepnout si pás, jinak bych toho kreténa asi umlátil, jak jsem byl v tu chvíli nepříčetnej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 27. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Nejvíc otřískávají dveřma na parkovišti třídveřové auta. Maj delší dveře a většinou řidičku za volantem co neumí zaparkovat rovně a uprostřed svého chlívku. Mám v plánu si natisknout lístečky s nějakým textem, např: Nauč se parkovat debile !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Nejvíc otřískávají dveřma na parkovišti třídveřové auta. Maj delší dveře a většinou řidičku za volantem co neumí zaparkovat rovně a uprostřed svého chlívku. Mám v plánu si natisknout lístečky s nějakým textem, např: Nauč se parkovat debile !!! Tam dej neco jako "Jestli soulozis tak jako parkujes, taxe nediv, ze te nikdo nema rad!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 (editace) Nejvíc otřískávají dveřma na parkovišti třídveřové auta. Maj delší dveře a většinou řidičku za volantem co neumí zaparkovat rovně a uprostřed svého chlívku. Mám v plánu si natisknout lístečky s nějakým textem, např: Nauč se parkovat debile !!! a takéto lístočky im priklincovať cez kapotu... Editováno: 27. Listopad 2006, autor: krupica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 27. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Mám v plánu si natisknout lístečky s nějakým textem, např: Nauč se parkovat debile !!! Tam dej neco jako "Jestli soulozis tak jako parkujes, taxe nediv, ze te nikdo nema rad!" No to je ono, tohle zabere, na toto téma jsou všichni háklivý a ješitní. Nevadí, že použiju tvé duševní vlastnictví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Mám v plánu si natisknout lístečky s nějakým textem, např: Nauč se parkovat debile !!! Tam dej neco jako "Jestli soulozis tak jako parkujes, taxe nediv, ze te nikdo nema rad!" No to je ono, tohle zabere, na toto téma jsou všichni háklivý a ješitní. Nevadí, že použiju tvé duševní vlastnictví ? Ja to taky urcite nekde cet, takze smele do toho A jak pises, to se dotkne kazdyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Mám v plánu si natisknout lístečky s nějakým textem, např: Nauč se parkovat debile !!! Tam dej neco jako "Jestli soulozis tak jako parkujes, taxe nediv, ze te nikdo nema rad!" No to je ono, tohle zabere, na toto téma jsou všichni háklivý a ješitní. Nevadí, že použiju tvé duševní vlastnictví ? Ja to taky urcite nekde cet, takze smele do toho A jak pises, to se dotkne kazdyho Pořád by pro ně bylo lepší, když se jich dotkne tohle, než kdybych se jich dotknul já... Třeba heverem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Já někoho načapat tak by po svejch neodešel.Šetřil jsem na auto docela dlouho,a to odříkání.Policajti by stejně nic nevyřešily,radči dělaj že nic neviděly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 1. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2006 Po 2mesicich od koupeni pekace(6let stareho) ,urval nejakej dobrak pred barakem zpetne zrcatko a chromove krytky na ventilky uz nestiham pocitat.Dokonce jsem uz musel hlidat auto kamerou.Nez se udelalo misto pro auto ve dvore.A je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.