Publikováno Leden 28, 20223 r Zdravím, mám Octavku 1, 1.6, benzín, najeto cca 219000km. Nedávno jsem si všiml poklesu výkonu během jízdy. Stalo se mi to už 3x. Dvakrát v obci když sem jel 50km/h a jednou když sem vyjížděl z obce a zrychloval na 90km/h. Jedu si a najednou jdou otáčky dolu i když dávám plyn a jednou to i málem zdechlo ale jinak se zase auto vzpamatuje a jedu dál. Asi v listopadu sem musel nabít baterku jelikož sem dlouho nejezdil a baterky byla bez šťávy. Kontrolka baterky se rozsvítí ale jak otočim klíčkem a nastartuji zhasne. Nevíte čím by to mohlo být? Díky za rady.
Leden 29, 20223 r Mohou to být svíčky, špinavá škrtící klapka (častý problém O1 1.6) atd. Chápu, že se nic nezobrazuje (např. "Check engine")?
Leden 29, 20223 r Málo info o servisní historii. Kdy byla výměna svíček, palivového filtru, špatná baterie..... Jednoduchá diagnostika za pár korun elm327 + app. car scanner by mohla něco zachytit a pak to řešit.
Leden 31, 20223 r Autor V 28. 1. 2022 na 15:26, ben06 napsal: Bez diagnostiky se není od čeho odrazit. Hodilo mi to tyhle chybky: Recirkulačí systém výfuk. Plynů Hlavnó relé Systém karboratoru 1 (porucha) Potenciometr otočného ovladače volby teploty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.