Host aka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 ...fakt, že jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Me zase ser*u vsichni ti kok*ti, kteri si okamzite rozsvecujou mlhovky jak postizeni.... A to i ve mestech, kde je viditelnost furt stejna... A jeste si myslej, ze jim to k necemu pomuze... Opravdu debil*ve. Mlhovky jsou platny jen za HUSTEHO deste, MLHY, snezeni. Kdyz je mlha, ale je videt i za kopec, tak jsou vam k H*VNU!!!! Uvedomte si to proboha!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Me zase ser*u vsichni ti kok*ti, kteri si okamzite rozsvecujou mlhovky jak postizeni.... A to i ve mestech, kde je viditelnost furt stejna... A jeste si myslej, ze jim to k necemu pomuze... Opravdu debil*ve. Mlhovky jsou platny jen za HUSTEHO deste, MLHY, snezeni. Kdyz je mlha, ale je videt i za kopec, tak jsou vam k H*VNU!!!! Uvedomte si to proboha!!!!! jj presne tak, ale musim rict, ze tendle tejden byla ta mlha fakt HUSTA!! videl sem vazne tak na 5m.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Všimněte si ale, že nejvíc tadytěch k*kotů s mlhovkama je mezi Škodovkama. Ještě jsem snad neviděl ve městě za mlhy BMW apod s rozsvícenýma mlhama... Nechci flame, jen konstatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Me zase ser*u vsichni ti kok*ti, kteri si okamzite rozsvecujou mlhovky jak postizeni.... A to i ve mestech, kde je viditelnost furt stejna... A jeste si myslej, ze jim to k necemu pomuze... Opravdu debil*ve. Mlhovky jsou platny jen za HUSTEHO deste, MLHY, snezeni. Kdyz je mlha, ale je videt i za kopec, tak jsou vam k H*VNU!!!! Uvedomte si to proboha!!!!! musím souhlasit.Ono taky spousta řidičů zapomíná vypnout.Z pátku na sobotu jsem jel do Německa,v Chomutově a Hoře sv.Šeb mlha jak sviňa a hned za čárou jak vymeteno a někteří né a né pochopit,proč na ně blikám.Ono není příjemné jet za někým,kdo vám pere mlhovkou přímo do očí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 cosby: neřikej že s bixenonama jim to tak trvá pochopit Já s MB jen zablikal a hnedka se zhasínalo pomalu i světýlko v interiéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 (editace) Me zase ser*u vsichni ti kok*ti, kteri si okamzite rozsvecujou mlhovky jak postizeni.... A to i ve mestech, kde je viditelnost furt stejna... A jeste si myslej, ze jim to k necemu pomuze... Opravdu debil*ve. Mlhovky jsou platny jen za HUSTEHO deste, MLHY, snezeni. Kdyz je mlha, ale je videt i za kopec, tak jsou vam k H*VNU!!!! Uvedomte si to proboha!!!!! A co ta tie hmlovky nebodaj oslepuju,ked nadavas ako kocis? Mne to rozhodne nevadi,sice mi to taha oci,ked ma auto zapnute zadne....a rozhodne je to lepsie byt videny ,aj ked je hmla nad uroven viditelnosti ako ich nemat zapnute vobec... Editováno: 20. Listopad 2006, autor: Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 cosby: neřikej že s bixenonama jim to tak trvá pochopit Já s MB jen zablikal a hnedka se zhasínalo pomalu i světýlko v interiéru Bohužel,asi si seděli na vedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 v sobotu jsem jel se znamym a kdyz byla mlha tak mel pusteny predni...prijedem do prahy kde uz bylo jasno a zapomel jse vypnout a hned to mel za 300 a blocky a policajt byl jeste hodnej a nic nepsal jinak by to mel i za body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Bemo: Protoze je strasne prijemny mit proti sobe v noci, v desti, dvojnasobny pocet svetel a jeste nejlepe s kolonou aut, ktery jedou hned za sebou. Proti zadni mlhovce nic nemam. Sam jsem ji jednou zapnul, kdyz se mi zdalo, ze by me mohli prehlednout, ale rozhodne s mlhovkami nejezdim jakmile se trosku zeseri, to bych zabijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Bemo: Protoze je strasne prijemny mit proti sobe v noci, v desti, dvojnasobny pocet svetel a jeste nejlepe s kolonou aut, ktery jedou hned za sebou. Proti zadni mlhovce nic nemam. Sam jsem ji jednou zapnul, kdyz se mi zdalo, ze by me mohli prehlednout, ale rozhodne s mlhovkami nejezdim jakmile se trosku zeseri, to bych zabijel. No rozhodne mi viacej vadia typkovia s xenonami a vybojkami a inymi paznechtami miesto svetiel...holt kazdy sme iny...osobne hmlovky zapinam az v pripade ,ako si ho popisal vyssie ,tj husty dast,hmla hustejsia nez ganja dym vo vodnom bongu a snezeni ,ktore znizuju moju viditelnost tak ako moju videnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 no me teda spis vadi zadni nez predni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 no me teda spis vadi zadni nez predni Suhlas,je to moc silne svetlo ,oci drasajuce A najhorsie su auta s dvoma zadnymi hmlovkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 no me teda spis vadi zadni nez predni Suhlas,je to moc silne svetlo ,oci drasajuce A najhorsie su auta s dvoma zadnymi hmlovkami jako treba ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 jako treba ja Bite ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 jako treba ja Bite ho omluvou snad jen ze je poustim opravdu v extremu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 No to je snad ta nejhorsi kombinace.... Xenony v obyc parabolach a do toho mlhovky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 No ve ctvrtek jsem v te mlze jel cca 8 hodin na Slovensko, fakt zazitecek uzasny, byla vsude. Osobne se domnivam, ze zadni mlhovka do xichtu je hruza, ale lepe byt viden nez vubec. To spis kotel kretenu co maji blbe nastavene svetla, nebo si jedou s dalkama jsou balzamem pro me oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Bemo: Protoze je strasne prijemny mit proti sobe v noci, v desti, dvojnasobny pocet svetel a jeste nejlepe s kolonou aut, ktery jedou hned za sebou. Proti zadni mlhovce nic nemam. Sam jsem ji jednou zapnul, kdyz se mi zdalo, ze by me mohli prehlednout, ale rozhodne s mlhovkami nejezdim jakmile se trosku zeseri, to bych zabijel. Jenže třeba Roomster neumí zapnout jen zadní mlhovku ( pochybuju, že ostatní Škodovky to mají jinak). Ve čtvrtek byla v Praze docela hustá mlha, ale protože byl den, tak přední mlhovky byly úplně na nic, ale zadní se docela šikla. Z toho plyne, že jsem holt svítil i předními. A jak se třeba čerti tváří na Corner mlhovky? Jednou mlhovkou svítím na každé křižovatce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Nesmysl. Zadni musi byt ze zakona, takze musi jit zapnout zadni a doplnkove take predni. Predni povinne nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Nesmysl. Zadni musi byt ze zakona, takze musi jit zapnout zadni a doplnkove take predni. Predni povinne nejsou. No to jo, ale jak zapnu jen ty zadní? Vše se ovládá tím otočným a vytahovacím ovladačem. Jedno vytažení=přední mlhovky, druhé vytažení= připojí se i zadní mlhovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 ...fakt, že jo! Už jsem si na ní letos taky jednou stěžoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 No to je snad ta nejhorsi kombinace.... Xenony v obyc parabolach a do toho mlhovky.... Výborný na oslňování jsou taky H7, co jim upadne ta stínící čepička - poslední dobou bych řekl se z toho stává nějaká móda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Nesmysl. Zadni musi byt ze zakona, takze musi jit zapnout zadni a doplnkove take predni. Predni povinne nejsou. Jak praví MPX, jen zadní mlhovka zapnout nejde, jako první se ovladačem zapínají přední a pak až zadní. Alespoň u mé O1. Je to pěkně na pytel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 tak a dnes mě ta mlha taky pěkně srala, musel jsem jet krokem. A v mistech, kde po mlze ani vidu ani slechu, tak blbečci s rozsvícenejma předníma i zadmíma mlhovkama, tak jsem byl zuřivý řidič blikající dálkovými Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.