misa.jazz Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Zdravím, s novým telefonem (android) jsem se chtěl připojit přes bluetooth, abych mohl telefonovat za jízdy. SPárování a import kontaktů ok, ale na panelu mi svítí stav baterie, ale žádný signál, přitom telefon má signál plný a navíc se mi do auta lze dovolat, i z něj můžu volat. Jakmile volám já, signál se zobrazí dle skutečnosti, po ukončení hovoru se po pár vteřinách vrátí opět ikona škrtnutého signálu...napadá vás čím to je? Už jsem telefon dokonce i odpojoval a připojoval znovu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Když tak trochu více informací... A maš jaký telefon? A máš telefon kde? V příhradce na telefon před řadící pákou nebo mimo ni? Máš aktívní přihrádku na telefon, tedy s bezdrátovým nabíjením a externí anténou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.jazz Vloženo 11. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 Google Pixel. Telefon mám jak píšeš, buĎ v přihrádce před pákou, nebo hned za ní, jak jsou místa na pití u područky...nemám bezdrátové nabíjení v autě. Pokud se připojím např. s iPhonem, tak tam je to bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 12. Únor 2022 Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 Mam Pixel 4a a signal vidim vzdy. Telefon vozim v drzaku na piti. Pripojen je vzdy pres BT a casto i pres kabel kvuli Android Auto. Mam Amundsen rv 2018 s virtual cockpitem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 12. Únor 2022 Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 Btw ted me napada, jestli ti to nedela po unorovem updatu. Par uzivatelu hlasi po nem problemy s Pixelama. Ja jsem OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek88 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Zdravím, já mám úplně stejný problém. Sice mám bezdrátové dobíjení, ale to na to nemá vliv. Na funkci telefonu to taky vliv nemá, pouze se nezobrazuje stav signálu, resp. je tam místo čárek intenzity signálu křížek. Co jsem vyporozoval, tak tento problém začal při aktualizaci na Android12 (mám Samsung Galaxy S20+). Proto si myslím, že to bude nějaké zabezpečení v mobilu, které neumožnuje předat tyto informace přes BT autu. Ovšem nenašel jsem žádné nastavení... Mám Amundsen, OIII fl r.v. 12/2017. Třeba budeme mít štěstí a někdo nám poradí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 (editace) Dle mých skromných zkušeností umí infotaiment auta načíst sílu signálu jen u GSM. Osobně mi to nijak nevadí. Je to bezvýznamná kosmetická záležitost. Pokud je někdo neurotik takového kalibru že mu to vadí, ať si na telefonu vypne data, zakáže 3G, 4G a VoLTE a mohlo by mu to sílu signálu na infotainmentu ukazovat. Ale ověřené, jestli to tak bude nemám. Jak, říkám, je mi to fuk. Hlavně že handsfree jinak funguje na jedničku :-). Editováno: 17. Únor 2022, autor: Clerfayt 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 @ClerfaytSignál (i baterii) mi to ukazuje normálně. Mám ještě Android 11, nejčastěji jede telefon 4G a 5G, nastavení do auta neměním (Columbus rv 2018)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek88 Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Ahoj, nepovedlo se někomu tuto záležitost vyřešit, za ten čas, co tu příspěvek visí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 V 17. 2. 2022 na 10:00, Clerfayt napsal: Dle mých skromných zkušeností umí infotaiment auta načíst sílu signálu jen u GSM. Blbost. Normálně ukazuje i 4G/LTE. Infotaiment ukazuje co mu pošle telefon. Hledal bych příčinu spíš v telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Zkušenost: pokud mám telefon, který umí jen 4G, infotainment ukazuje sílu signálu. Pokud vezmu telefon, který umí i 5G, je v infotainmentu červený křížek. V zemích, kde 5G nebylo, ukazoval i u tohoto mobilu infotainment sílu signálu. Kosmetická závada. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Tak asi bude potřeba dopisovat jaký telefon a verze androida. Xiaomi POKO F3, Android 12, umí i 5G, infotaiment ukazuje sílu signálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Jak jsem psal výš, taky mám 5G telefon, Android (teď už) 12 a signál infotaiment normálně zobrazuje. Takže spíš nějaká nekompatibilita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Omlouvám se, S21 Android 12 auto z roku 2019. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 před 6 hodinami, marhor napsal: Zkušenost: pokud mám telefon, který umí jen 4G, infotainment ukazuje sílu signálu. Pokud vezmu telefon, který umí i 5G, je v infotainmentu červený křížek. V zemích, kde 5G nebylo, ukazoval i u tohoto mobilu infotainment sílu signálu. Kosmetická závada. Mám to obdobně - sice SIII MR2021 s Amundsenem, ale chová se mi to stejně. Zaregistroval jsem to teda až po koupi nového mobilu. Předtím jsem měl Samsung Galaxy S7 (který uměl "pouze" 4G) a vše se zobrazovalo normálně a na jaře jsem si pořídil Galaxy S22 (který 5G umí) a pokud jsem v dosahu 5G sítě, na infotainmentu svítí křížek, i když přijímat hovory a telefonovat přes BT můžu normálně. Beru to taky jako "kosmetiku" a od doby, kdy jsem zjistil, že kromě zobrazení signálu vše funguje tak jak má, nic neřeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lybor Vloženo 26. Červen 2022 Sdílet Vloženo 26. Červen 2022 mám stejný problém. Dělá to od aktualizace na android 12. Vidím, že nejsu sám. Tak to řešit nebudu. Jedině kdyby někdo přišel na to co hluboko v nastavení androidu přepnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 Hackeři to za nás vyřešili. Po napadení T-Mobilu o víkendu u nás funguje jen 4G síť a ikonka opět ukazuje sílu signálu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe89bb Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami Při koupě nového telefonu mně to dělalo taky že se ztratil mobilní signál při spojení z autorádiem. Stačí nainstalovat do mobilu a2dp a problém byl vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.