Jirka Menšík Vloženo 13. Únor 2022 Sdílet Vloženo 13. Únor 2022 (editace) Dobrý den. Poprosil bych o radu. Nikde jsem to tady nenašel. Koupil jsem fabii 3 - základ style z Německa r.v. 7/2015 . Rádio mám jen to základní . Dá se nějak přepnout jazyk do češtiny aby to hlášky na přístrojovce psalo v češtině. A nebo nenajdu někoho okolí Ostrava a Havířov kdo mi to za poplatek udělá . Plus jestli to jde - Dokódovat i asistenta rozjezdu do kopce Děkuji Editováno: 13. Únor 2022, autor: Jirka Menšík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 13. Únor 2022 Sdílet Vloženo 13. Únor 2022 Zdravím, jazyk stačí nastaviť práve cez rádio, čeština tam bude zahrnutá určite. Manuál na stiahnutie pre rádio Swing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Únor 2022 Sdílet Vloženo 13. Únor 2022 Píše že tam je jen základní rádio, to byl Blues kde by bylo třeba to změnit to přes diagnostiku nejspíše. Ale Style by měl mít aspoň Swing potom stačí přepnout jazyk v rádiu. Asistent rozjezdu do kopce by neměl být problém, kdyžtak příští týden se chystá sraz: v Gutech (https://www.gutska-basta.cz/) pokud by byl zájem, určitě se můžeš přidat a nějaké kódování můžeme také pořešit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Menšík Vloženo 13. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2022 (editace) Pardon samozřejmě active výbava a ne style ( spletl jsem se ). Rádio blues. Příští víkend nemůžu. Ale můžu za někým dojet. Kdo by mi to přeprogramoval. Samozřejmě zaplatím. Editováno: 13. Únor 2022, autor: Jirka Menšík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 13. Únor 2022 Sdílet Vloženo 13. Únor 2022 Tak to je teda jasné potom. V Nemecku ozaj pri Style výbave nenájdeš Blues. V tom prípade ozaj len cez diag. ako bolo spomenuté. Apropo, je tam Maxidot displej v budíkoch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Únor 2022 Sdílet Vloženo 13. Únor 2022 @Thief1 kamoš pkše že ma výbavu Active a radio blues🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Menšík Vloženo 13. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2022 Není tam maxidot v budovách. Jen teplota atd. Ale když je nějaký problém. Dole to píše v němčině. ( Zatáhla RB nebo špatný tlak v pneu . Není tam něco píše ohledně servisu atd. ) . A rádio je tam blues. To základní s tím velkým kolem uprostřed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Únor 2022 Sdílet Vloženo 13. Únor 2022 Já to mám bohužel trochu z ruky, ale snad se někdo místní najde kdo pomůže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Menšík Vloženo 16. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Poděkování Petan76 z Ostravy. Auto už mluví česky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.