Deliberator Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Zdar panove. tak se mi zblaznil e call. 6x uz jsem volal 112, ze mam vaznou nehodu. Uz mi i nejakej zaznamnik vyhrozoval, ze dostanu 1659 euro pokutu. Po pripojeni na diag to hlasi senzor narazu-zkrat. Po smazani za chvili policii volame znovu. Existuje nekdo mimo Ruska, kdo cely ecall dokaze softwarove, nebo hardwarove vyndat? Auto ma najeto 4tis km, a zatim je problem se zadni kamerou a timto. Musim rict, ze po faceliftu bych uz toto necekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 A mas zaruke ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 14. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 @p2pzaruka jaksi nekryje muj cas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Řešil bych na záruku. Čas asi bude potřeba, ale nezbavoval bych se toho, může ti to někdy zachránit život...A jelikož je to povinná výbava, jen tak se toho zbavit asi nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 jsem zvedav, jestli tohle vyrobce uzna jako nepojizdne auto a da nahradni po dobu zarucni opravy ... ja mel auto s SOS modulem v servise 14 dni .. ale .. to se projevovalo jen obcas ... resili to online diagnostikama. na druhou stranu, pokud tady vi, kde je chyba (to cidlo), nemel by to byt problem, ne? kazdopadne je to pesek .. protoze tohle jsem jeste nevidel .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.