Přejít na obsah

Problém s vodou v chladiči

marekmara94

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci.

Ve středu mi fabie, rok výroby 2001, začala hlásit přehřívání motoru. Zastavil jsem a koukl se pod kapotou. V té bílé kulaté nádržce vlevo jsem tak nějak z internetu vyčetl, že by měla být chladící kapalina. Tak jsem koupil na pumpě OMV G12+ a dolil jít tam, protože jsem fakt potřeboval jet. V pátek se situace opakovala. Akorát jsem zjistil, že ta tekutina zmizela hned asi po deseti minutách jízdy (nevím přesně, prostě jsem jel a pak jsem ji zkontroloval a už tam nebyla.) Takže. Má tam být v té nádobce, nebo si ji chladič někam precucne, nádobka je prázdná a bojím se zbytečně? Jde o to, že mi motor opět zahlasil, že se přehřívá.

Když jsem pustil topení, teplota se dala zase do normálu a jezdil jsem celý den.

Jsem úplný laik co se týče aut. Děkuji moc za pomoc, popřípadě doporučení dobrého a levného servisu v Praze (ideálně na pětce). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nádržka nesmí být prázdná a jestli mizí voda je to vážný problém. Jestli jsi naprosto laik je zbytečné cokoliv dál vysvětlovat, může mizet do oleje, nebo špatným spojem atd. Ihned do servisu a nouzově dolévat aspoň směs fridexu a destilky. 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, ben06 napsal:

Nádržka nesmí být prázdná a jestli mizí voda je to vážný problém. Jestli jsi naprosto laik je zbytečné cokoliv dál vysvětlovat, může mizet do oleje, nebo špatným spojem atd. Ihned do servisu a nouzově dolévat aspoň směs fridexu a destilky. 

Děkuji za odpověď.

Už jsem v servisu, je v háji vodní pumpa. Tak výměna. Další jinou závadu nenašli. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...