marekmara94 Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 Ahoj kluci. Ve středu mi fabie, rok výroby 2001, začala hlásit přehřívání motoru. Zastavil jsem a koukl se pod kapotou. V té bílé kulaté nádržce vlevo jsem tak nějak z internetu vyčetl, že by měla být chladící kapalina. Tak jsem koupil na pumpě OMV G12+ a dolil jít tam, protože jsem fakt potřeboval jet. V pátek se situace opakovala. Akorát jsem zjistil, že ta tekutina zmizela hned asi po deseti minutách jízdy (nevím přesně, prostě jsem jel a pak jsem ji zkontroloval a už tam nebyla.) Takže. Má tam být v té nádobce, nebo si ji chladič někam precucne, nádobka je prázdná a bojím se zbytečně? Jde o to, že mi motor opět zahlasil, že se přehřívá. Když jsem pustil topení, teplota se dala zase do normálu a jezdil jsem celý den. Jsem úplný laik co se týče aut. Děkuji moc za pomoc, popřípadě doporučení dobrého a levného servisu v Praze (ideálně na pětce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 Nádržka nesmí být prázdná a jestli mizí voda je to vážný problém. Jestli jsi naprosto laik je zbytečné cokoliv dál vysvětlovat, může mizet do oleje, nebo špatným spojem atd. Ihned do servisu a nouzově dolévat aspoň směs fridexu a destilky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekmara94 Vloženo 5. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 před 1 hodinou, ben06 napsal: Nádržka nesmí být prázdná a jestli mizí voda je to vážný problém. Jestli jsi naprosto laik je zbytečné cokoliv dál vysvětlovat, může mizet do oleje, nebo špatným spojem atd. Ihned do servisu a nouzově dolévat aspoň směs fridexu a destilky. Děkuji za odpověď. Už jsem v servisu, je v háji vodní pumpa. Tak výměna. Další jinou závadu nenašli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.