Ladis262 Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Ahoj, chtěl bych se poradit, mám Scalu, motorizace 1.0 81kW. No a nyní, po cca tři čtvrtě roce spokojenosti se začaly projevovat nějaké problémy. Jedná se konktrétně o problémy spojené s řídící jednotkou motoru. Po nastartování a při následném rozjezdu spadne auto do "nouzáku", samozřejmě zcela nahodile, kdy se rozsvítí kontrolka ECU a maxidot vypíše hlášku ve smyslu toho, že je porucha motoru a otáčky jsou omezeny na 1500ot/min. Chtěl jsem se tedy zeptat, zda-li se s tím již někdo z vás nesetkal. Předpokládám taktéž, že bude potřeba návštěva servisu a doufám, že to zůstane jenom u přehřátí softwaru jednotky... Kdyby někdo chtěl, mohu popřípadě zjistit kód poruchy. Předem díky za případné smysluplné rady/zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 To chce diagnostiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladis262 Vloženo 8. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Mám, zjistím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 To si sem měl dát hned🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladis262 Vloženo 8. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Přikládám soubor z diagnostiky. log.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 https://www.golfmk7.com/forums/index.php?threads/fault-29388-p060c-with-cobb.360918/ Pak tam máš závadu odvzdušnění nádrže... A pak na 17ce Zkus googlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.