Přejít na obsah

Chiptuning

Revive

Doporučené příspěvky

Dobrý deň, 

Uvažujem nad chipom v profituningu. Zaujímalo by ma, či keď sa zasiahne do SW riadiacej jednotky sa tento údaj prenáša online z auta a ukladá niekde na server spoločnosti Skoda alebo to zistia iba v autorizovanom servise pri napojení na diagnostiku (v servise s tým nemajú problém to som si preveroval). Dakujem

Editováno: , autor: Revive
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Revive změnil název na Chiptuning
  • o 1 rok později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
V 5. 10. 2023 na 18:43, andrejviper napsal:

v autorizovanom servise to vedia zistiť, jednou funkciou v diagnostike a ak tá potvrdí chip tuning, tak sa to zapíše do systému ELSA a následne to bude svietiť v dátach vozidla , kde to bude vidieť každý iný autorizovaný servis, ktorý si tvoje vozidlo otvorí.

Je to prosim ta pocitovo podobne ako 147kW? Lebo napriklad medzi 85kw a 110kw mi pocitovo az tak velky rozdiel nepride. Ale medzi 110kw a 147kw tam je uz ten rozdiel vyrazny aspon subjektivne ....dik

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
V 15. 6. 2024 na 13:44, Revive napsal:

Je to prosim ta pocitovo podobne ako 147kW? Lebo napriklad medzi 85kw a 110kw mi pocitovo az tak velky rozdiel nepride. Ale medzi 110kw a 147kw tam je uz ten rozdiel vyrazny aspon subjektivne ....dik

Teda omlouvám se za OT, ale pocitově i fakticky je rozdíl mezi 85 a 110 hodně znatelnej. Jezdím 110kW DSG a měl jsem teď na 3 dny (pro mě cca 1000km) 85 kW DSG a na dálnici to je sakra znát + předjíždění třeba na Karlovarský nějakého kamionu je taky teda mnohem delší proces. Takže pokud jde o auto v příměstském provozu, pak to jakž takž jede podobně, ale dálnice a rychlostky a obecně dlouhé přesuny jsou se 110 jednoznačně někde jinde. Netvrdím že je 85 nejakej louda,  ale znát je to fakt dost.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...