Jindřich Knoulich Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Ahoj, mám Octavii 4 ve výbavě Ambition Plus a u Nastavení světel checkbox Light Assist. Dle návodu má fungovat pro automatické řízení dálkových světel. Funguje Vám prosím někomu ve stejné výbavě? Mně se to chová beze změny, ať je zaškrtnuto, nebo ne. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Pokud aktivaci umožňuje infotainment, tak určitě ve výbavě je. Doporučuji prostudovat návod k obsluze. Aby to fungovalo, musí být splněno několik podmínek. Z tvého dotazu není zřejmé, co myslíš tím, že se to chová beze změny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Ta mrcha se za dne nechce a nechce spustit :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 @Sudetak jen se směj, ono u light assistu by to člověka mohlo trknou, že za světla to fungovat nebude. No mě se stalo něco podobného a dva dny jsem žil v tom, že jsem něco rozbil. Rýpal jsem se v levé páčce světla/blinkry/tempomat a když jsem vše složil, zpět zjistil jsem, že při denním svícení dálkáče rozsvítit nelze, pouze přes světelnou houkačku. Až později jsem zjistil, že je to úmyslné... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 15. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 (editace) TAk snad úplně pitomej nejsem :-). Prostě zaškrtávací checkbox je zaškrtnut, vše podle návodu, zkoušeno několikrát v noci, ale prostě dálkové zapnu, rozsvítí se jen modrý symbol dálkových světel, a rozhodně ne ten s bílým A (jako autoat), jak je uvedeno v návodu a musím vždy manuálně vypnout, když se blíží protijedoucí auto, abych ho neoslnil. Potřebuji jen vědět, jestli někomu ve výbavě Ambition funguje automatické přepínání dálkových světel na potkávací. Mně v autorizáku tvrdí, že není ve výbavě a já zase říkám, že tedy proč je v nabídce infotainmentu? Editováno: 15. Březen 2022, autor: Jindřich Knoulich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Vše splněno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 (editace) Podle mě to nebude fungovat, jestliže jsi si za tuto doplňkovou funkci nezaplatil. Určitě je to v nějakém placeném balíčku. Editováno: 16. Březen 2022, autor: zuzina80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Ja mám matrix svetlá, mne to vyrezáva autá. Keď som to nové skúšal, ako to funguje, tak som zapol diaľkové posunom páčky dopredu a nič sa nedialo, tak som do páčky ťukol znova asi po sekunde, bol som netrpezlivý, a zapli sa diaľkové, ale iba klasické, bez A, ako automat. Až potom som zistil, že keď zapnem diaľkové, ono to chvíľu trvá, kým kamera začne snímať a automatické diaľkové sa zapnú a naskočí ikonka diaľkových aj s A. Takže mne to funguje asi takto, keď ťuknem do páčky diaľkových dvakrát, zapnú sa len manuálne diaľkové, keď ťuknem raz, tak po chvíli sa zapnú automatické diaľkové. Skúšal som to však len asi dvakrát, potom som prišiel na to, že stačí len raz ťuknúť a všetko po chvíli nabehne na automatiku, takže potom som už do toho viac nebrnkal. Malo by to podľa mňa fungovať takto. Vyskúšal brnknúť len raz do páčky, a mala by ti naskočiť po chvíli ikonka s A, t.j. automat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retro789 Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 pokial to mas stale ako mozny balicek zakupenia v infotainmente, tak asitenta pre dialkove svetla nemas. Je potrebne si tento balicek zakupit. Ja som si ho zakupil cez skoda shop a potom mi zbehol proces aktivacie. Tiez mam Ambition vybavu a funguje to pohode. Je potrebne dat raz packu a trosku pockat ako pise uzivatel smire. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 @Retro789 @smire Potvrzuji, že mně zapínání dálkových funguje stejně. Je nutné počkat, reaguje se zpožděním. Pro mne je to parádní funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 16. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 před 6 hodinami, boban1108 napsal: Vše splněno? Splneno, ale nefunguje 🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 @Jindřich Knoulich Light Assist není standardem pro Ambition. Pokud ho nikdo nepřikoupil, tak tam prostě není. Dej sem foto co ti to ukazuje v radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 (editace) Pokud ti nesvítí ten symbol, tak bude někde problém. Jedině ověřit ve výbavě podle VIN. Editováno: 16. Březen 2022, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 16. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 (editace) před 12 hodinami, Habi001 napsal: @Jindřich Knoulich Light Assist není standardem pro Ambition. Pokud ho nikdo nepřikoupil, tak tam prostě není. Dej sem foto co ti to ukazuje v radiu. Ukazuje mně to tohle. Tak jestli to Light Assist nemá ve výbavě, tak proč mám to zaškrtávátko ve výběru v Infotainmentu? Editováno: 16. Březen 2022, autor: Jindřich Knoulich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Ja mam tiež výbavu Ambition Plus a Light Assist mam nič som nedokupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 17. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 před 11 hodinami, Anubis napsal: Ja mam tiež výbavu Ambition Plus a Light Assist mam nič som nedokupoval A funguje Ti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Áno bez problémov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 18. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Hm, tak ja uz nevim, v servise nevi. Asi ten houpavej zebrinak stejne pujde do sveta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 A nie je rozdiel vo výbave medzi Slovenskom a Českom? Napríklad matrix je na Slovensku vo výbave Style a v Česku nie je. Možno aj ambition plus má rozdiely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Asistent dálkových světel ve výbavě ambition prostě není, je za příplatek 4 tis. dával jsem výše fotku z konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Je to možne že tam je rozdiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 (editace) před 25 minutami, zuzina80 napsal: Asistent dálkových světel ve výbavě ambition prostě není, je za příplatek 4 tis. dával jsem výše fotku z konfigurátoru. Ale ambition a ambition plus je rozdiel ale to je na SK neviem ako v CZ Editováno: 18. Březen 2022, autor: Anubis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 U nás ty pakety jsou asi jiné viz foto. Light a rain asistent je u nás v základu v ambition výbavě. Ale pozor ligt asistent neznamená automatická dálkový světla to je pouze to, že se ti automaticky přepínají denní a tlumená světla toť vše. Asistent dálkových světel je prostě samostatný příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Pozeral som cenník na Slovensku, asistent dialkových svetiel je za príplatok 290 eur pre výbavu Ambition. Nie je súčasťou výbavy Ambition ani Ambition plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 18. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Vsemu bych rozumnel, ale proc se mi tedy zobrazuje v infotainmentu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.