smire Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 A prečo nie? Vadí to niečomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 18. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 před 3 hodinami, zuzina80 napsal: U nás ty pakety jsou asi jiné viz foto. Light a rain asistent je u nás v základu v ambition výbavě. Ale pozor ligt asistent neznamená automatická dálkový světla to je pouze to, že se ti automaticky přepínají denní a tlumená světla toť vše. Asistent dálkových světel je prostě samostatný příplatek. Muj navod k obsluze tedy rika uplne neco jineho a zcela jasne. Automaticke preminani potkavacich svetel a denniho sviceni dela rezim Auto na tlacitku ovladani svetel vlevo pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Nechci se hádat ale podle mě je light a rain asistent toto viz obr. Přepínání dálkových svetel je auto light asistent. A ten prostě není ve výbavě ambition ani plus a je za příplatek 4 tis. alespoň u nás v Čr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 19. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 před 7 hodinami, zuzina80 napsal: Nechci se hádat ale podle mě je light a rain asistent toto viz obr. Přepínání dálkových svetel je auto light asistent. A ten prostě není ve výbavě ambition ani plus a je za příplatek 4 tis. alespoň u nás v Čr. No vypada to tak, a v navodu pisi hovadiny. Jen skoda, ze to uz nejde doobjednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 (editace) Co znamená ... servis neví? Pokud je ve výbavě od výroby, dá se to poznat z VIN, Požádej někoho kdo má přístup do erWin nebo nějaký servis, aby ti načetl komplet výbavu. Editováno: 19. Březen 2022, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 A podal jsi v servise reklamaci, nebo ses jen ptal? Většinou se jim jen nechce, pokud je to v rádiu, tak buď je chybně nakódováno zobrazeni, nebo to nefunguje. Light Assist v menu infotaimentu znamená FLA (asistent dálkových světel), předpokládám že podmínky funkce splnění máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemysl11 Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 (editace) před 5 hodinami, Jindřich Knoulich napsal: No vypada to tak, a v navodu pisi hovadiny. Jen skoda, ze to uz nejde doobjednat. Napadá mě prohlédnout v tvojí webové (né v té mobilní ) aplikaci CONNECT (obchod)-(https://shop.skoda-connect.com) zda tam někde nemáš schovanou nabídku na dokoupení, já mám výbavu active a dokoupil jsem si tam Light Assist za 5299kč ! což ani nikde v konfigurátoru není-pouze od ambition za 4tis. při objednání nového auta. Položka Light Assist-byla do té doby neaktivní-šedivá, na druhou stranu mám aktivní položku komfortní blikání a taky mi nefunguje-ikdyž jí zakliknu v infot.... Editováno: 19. Březen 2022, autor: Přemysl11 oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 A co zkusit udělat soft reset, zda to nebude nějak seknuté? V sekci tovární nastavení lze vybrat reset světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 19. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 před 2 hodinami, Přemysl11 napsal: Napadá mě prohlédnout v tvojí webové (né v té mobilní ) aplikaci CONNECT (obchod)-(https://shop.skoda-connect.com) zda tam někde nemáš schovanou nabídku na dokoupení, já mám výbavu active a dokoupil jsem si tam Light Assist za 5299kč ! což ani nikde v konfigurátoru není-pouze od ambition za 4tis. při objednání nového auta. Položka Light Assist-byla do té doby neaktivní-šedivá, na druhou stranu mám aktivní položku komfortní blikání a taky mi nefunguje-ikdyž jí zakliknu v infot.... Prave ze mi to v connectu moznost dokoupeni nenabizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 19. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 Před hodinou, graun napsal: A co zkusit udělat soft reset, zda to nebude nějak seknuté? V sekci tovární nastavení lze vybrat reset světel. Aha, to jsem nezkousel, zkusim, diky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.