Březen 18, 20223 r Autor před 3 hodinami, zuzina80 napsal: U nás ty pakety jsou asi jiné viz foto. Light a rain asistent je u nás v základu v ambition výbavě. Ale pozor ligt asistent neznamená automatická dálkový světla to je pouze to, že se ti automaticky přepínají denní a tlumená světla toť vše. Asistent dálkových světel je prostě samostatný příplatek. Muj navod k obsluze tedy rika uplne neco jineho a zcela jasne. Automaticke preminani potkavacich svetel a denniho sviceni dela rezim Auto na tlacitku ovladani svetel vlevo pod volantem.
Březen 18, 20223 r Nechci se hádat ale podle mě je light a rain asistent toto viz obr. Přepínání dálkových svetel je auto light asistent. A ten prostě není ve výbavě ambition ani plus a je za příplatek 4 tis. alespoň u nás v Čr.
Březen 19, 20223 r Autor před 7 hodinami, zuzina80 napsal: Nechci se hádat ale podle mě je light a rain asistent toto viz obr. Přepínání dálkových svetel je auto light asistent. A ten prostě není ve výbavě ambition ani plus a je za příplatek 4 tis. alespoň u nás v Čr. No vypada to tak, a v navodu pisi hovadiny. Jen skoda, ze to uz nejde doobjednat.
Březen 19, 20223 r Co znamená ... servis neví? Pokud je ve výbavě od výroby, dá se to poznat z VIN, Požádej někoho kdo má přístup do erWin nebo nějaký servis, aby ti načetl komplet výbavu. Upraveno Březen 19, 20223 r od dafro
Březen 19, 20223 r A podal jsi v servise reklamaci, nebo ses jen ptal? Většinou se jim jen nechce, pokud je to v rádiu, tak buď je chybně nakódováno zobrazeni, nebo to nefunguje. Light Assist v menu infotaimentu znamená FLA (asistent dálkových světel), předpokládám že podmínky funkce splnění máš.
Březen 19, 20223 r před 5 hodinami, Jindřich Knoulich napsal: No vypada to tak, a v navodu pisi hovadiny. Jen skoda, ze to uz nejde doobjednat. Napadá mě prohlédnout v tvojí webové (né v té mobilní ) aplikaci CONNECT (obchod)-(https://shop.skoda-connect.com) zda tam někde nemáš schovanou nabídku na dokoupení, já mám výbavu active a dokoupil jsem si tam Light Assist za 5299kč ! což ani nikde v konfigurátoru není-pouze od ambition za 4tis. při objednání nového auta. Položka Light Assist-byla do té doby neaktivní-šedivá, na druhou stranu mám aktivní položku komfortní blikání a taky mi nefunguje-ikdyž jí zakliknu v infot.... Upraveno Březen 19, 20223 r od Přemysl11 oprava
Březen 19, 20223 r A co zkusit udělat soft reset, zda to nebude nějak seknuté? V sekci tovární nastavení lze vybrat reset světel.
Březen 19, 20223 r Autor před 2 hodinami, Přemysl11 napsal: Napadá mě prohlédnout v tvojí webové (né v té mobilní ) aplikaci CONNECT (obchod)-(https://shop.skoda-connect.com) zda tam někde nemáš schovanou nabídku na dokoupení, já mám výbavu active a dokoupil jsem si tam Light Assist za 5299kč ! což ani nikde v konfigurátoru není-pouze od ambition za 4tis. při objednání nového auta. Položka Light Assist-byla do té doby neaktivní-šedivá, na druhou stranu mám aktivní položku komfortní blikání a taky mi nefunguje-ikdyž jí zakliknu v infot.... Prave ze mi to v connectu moznost dokoupeni nenabizi.
Březen 19, 20223 r Autor Před hodinou, graun napsal: A co zkusit udělat soft reset, zda to nebude nějak seknuté? V sekci tovární nastavení lze vybrat reset světel. Aha, to jsem nezkousel, zkusim, diky za tip.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.