Vrhel Michal Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Ahoj lidi, mam problem s motorem 1.2 HTP 51kw. Vcera za jizdy me to padlo do nouzsku a rosvitila se kontrolka motoru a EPC. Hlaska na maxidotu porucha motoru zajedte do dilny. Otacky kolisaji z 800 na 1200. Auto nelze vytocit do otacek. Kamarad poradil at koupil civku a vymenim vadnou, ze to bude ono. Civku jsem vymenil a problem pretrvava. Navic z vyfuku prska nespaleny benzin ( viz video). Nevite nekdo cim to bude? Pred par mesici byla menena lambda a katalizator. Dekuji za rady. Doufam, ze me zase nekdo nezablokuje tema s tim, ze je tady probirano. Hledal jsem a takovou zavadu tady nikdo neresil. M. M. Spoiler VID_20220315_170838.mp4 VID_20220315_170838.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2022 Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Výpis z diagnostiky máš? Nebo jen na slepo měníš díly, co ti kdo řekne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrhel Michal Vloženo 15. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2022 Chyba je od vcera. A podle vseho melo jit o civku. Coz nakonec neslo. Diagnostika bude az za tyden. Tak jsem myslel, ze to vyresim. Bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.