Publikováno Listopad 21, 200618 r vím, že se to sem nehodí, ale včera se mi narodil syn!!!!!!!!!! 3,4 kg a 50 cm!!!
Listopad 21, 200618 r vím, že se to sem nehodí, ale včera se mi narodil syn!!!!!!!!!! 3,4 kg a 50 cm!!! Pánečku tady si někdo dal záležet pěknej pořízek Jinak srdečná gratulace
Listopad 21, 200618 r Gratulujem a prajem vela trpezlivosti pri nocnom vstavani. Mam taku malu osemmesacnu gulku doma a teraz jej idu zuby......takze nespim....
Listopad 21, 200618 r srdecne gratulujem , zelam vsetko dobre hlavne zdravie a vela lasky a bozieho pozehnania , celej rodinke , aste raz gratulujem
Listopad 21, 200618 r Gratulace A vše nejlepší tomu malému človíčkovi do života, ať Vám dělá jen samou radost
Listopad 22, 200618 r Taky se přidávám... a doufám že hnedka ze startu dostane malý model fábie na hraní jak trošičku povyroste ;-)
Listopad 28, 200618 r Autor Vážení, díky moc za gratulace. Je to fakt kus chlapa (dal jsem si záležet ). Samozřejmě, že ho budu vozit ve Fabii
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.