Kubas456 Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 Ahoj mám takový problém s Octavií RS Je to 2.0 TFSi najeto 165 000 rok 2006 Začal jsem pozorovat že mi auto při sešlápnutí plynu ( prudce ) tak mi kolem 1800 otáček za minutu dvakrát cukne jako kdyby to auto vynechalo většinou je to na 3,4,5,6 převodový stupeň. Je to tu chvíli kdy mi zabere turbo tak po cca vteřině mi to cukne. Před asi měsícem jsem musel vyměnit zapalovací cívku na prvním válci (chyba mi vyhodila diag) samozřejmě i vyměnil svíčku Jsou tam půl roku starý svíčky (cca 5000km) Na fóru jsem si přečetl že by to mohla dělat regulační ventil podtlaku turbodmychadla viz odkaz https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06f906283d-ventil-magneticky-39174.html ale i po výměně to stále děla už vážně nevím co s tím Jinak diag neukazuje žádnou chybu Budu rád za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.