dfga Vloženo 24. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 (editace) Dám to aj ja vymeniť len vymením všetky 4 silentbloky a pre istotu aj tyčky. Len ja mam DSG a musí ísť dole napravnica. Skrutky ste nechali pôvodne? Treba to uťahovať na moment? Editováno: 24. Březen 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Skrutky ostali povodne, tie sa neobjednavali. Ja mam tiez DSG, no mozno tym, ze daval dole len ramena, tak nemusel davat dole aj napravnicu (nebol som pri nom a nie som ani expert v tejto oblasti). A utiahnut sa mi zda, ze az ked je auto na zemi, lebo utiahnut to na moment ked nie je naprava zatazena isto nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 24. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 (editace) Na ľavej strane nevyberies rameno lebo zavadzia prevodovka. Musí spustiť napravnicu. Myslel som, že skrutky sú jednorazové ale viac ludi už písalo, že to meniť netreba. Len ma zaujíma ak majú hever ako to dotiahnu na zemi? Editováno: 24. Březen 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Tak vraj stačí odmontovať držiak prevodovky a následne ide posunúť dopredu. Asi to dám takto urobiť lebo nechcem posúvať napravnicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Mne menil sice len silentbloky, ale ramena zhodil rychlo takze napravniva nesla doma dnes konecne bolo okolo 0•C a auto ide tichucko, ani nerovnosti na ceste a ani retarder nesposobili vrzganie. Takze u mna spokojnost velka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 4. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Máš manuál? Tam to je raz dva. Hlavná vec, že problém solved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 mam DSG, tak preto mi je to divne, Hold, nie som tak technicky znaly v autach, tak ma mrzi, ze neviem viac pomoct. Ale aby som to zhrnul, u mna menene len silentbloky a aj premazane tycky stabilizatora litiovou pastou. Pri prechode retarderov citim, ze je auto jemne tuhsie a nie je az taka makke ako bolo predtym. Ziadny zvuk to uz nevydava a to som si prve dni vypinal hudbu pri nerovnostiach, aby som to otestoval + vcera ked bolo okolo nuly. Zatial je to tak, ako to ma na take auto byt. Drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 By mě zajímalo,co ti na tyčkách stabilizátoru mazali-nesmysl.Tam se vazelína do kloubu nedostane!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 4. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Uz som videl niekoho namazat manzety na tycke :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.