msdrive Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 Dobrý den,nevěděl by prosím někdo kde přesně u superba 3 naleznu relé žhavení ? Hlasí mi to chybu řídící jednotky žhavení a svítí kontrolka motoru i po vymazání naskočí zase brzy znova,tak bych ji zkusil prohodit za jinou... Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 E-box v mot. prostoru R6 ridici jednotka casove automatiky zhaveni -J179- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msdrive Vloženo 22. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 Moc děkuji. M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fx99 Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 ahoj take mam trabl s touto jednotku,naivně sem si myslel že jednotka je na zhaviči č 3,tu sem vyměnil a problem přetrváva ,ted zjištuju že 3 jen měři tlak válcu .chyby vypíše znovu na všech valcich 1 2 3 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Vlach Vloženo 24. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2023 V 22. 3. 2022 na 18:20, msdrive napsal: Dobrý den,nevěděl by prosím někdo kde přesně u superba 3 naleznu relé žhavení ? Hlasí mi to chybu řídící jednotky žhavení a svítí kontrolka motoru i po vymazání naskočí zase brzy znova,tak bych ji zkusil prohodit za jinou... Děkuji moc Dobrý den, jak to dopadlo s tou jednotkou? Mám stejný problém, stačí jen vyměnit nebo musí nějak kódovat či přizpůsobovat přez VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.