Martin_V Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Caute, do vcerajsieho som mal skrabanec iba na jednom disku ( R19 ). No a vcera ked zacinalo prsat som siel na aute a na vozovke sa vytvoril taky ten jemny smyklavy film co v kombinacii so zimnymi pneu nic moc. Bohuzial mi vybehlo auto, stihol som to ubrdzit aj strhnut volat (este ze len vyjadz z parkoviska, ale na poslednych par cm som suchol obrubnik a oskrel disk. Cize uz su dva poskrabane a premyslam nad renovaciou. Riesil to uz niekto a moze to odporucit? aky su tam nevyhody ? Dakujem za kazdy radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Disky Trinity 19" pre L&K lakovane,s lestenymi celnymi plochami?Nebude jednoduche tie lestene plochy opravit.Jednak aby to vypadalo a aby to hlavne neoxidovalo.Vraj to ale celkom slusne opravuju vo firme Aluman v Bratislave.Ale osobnu skusenost nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 naopak, disky, které nejsou jednobarevné jdou opravit mnohem lépe a nemusí se lakovat komplet, už jsem to tu někde dával jako informaci, proto už mám čtvrté auto s disky, které nejsou jednobarevné naposledy (na podzim) jsem nechal opravovat právě disk Trinity 19", pokud není vryp do hodně velké hloubky, pole mezi paprsky opravce lehce probrousí, vyleští a přelakuje bezbarvým lakem, není důvod aby něco oxidovalo, originál je také lakovaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 3. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Tu su moje sva disky skrabnute, vyzera to na jednoduchu opravu podla vas? Chvilu to trvalo, lebo az dnes som bol umyt auto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Jednoduší oprava je mezi paprsky, ale i toto lze opravit. Kdo ví co má hledat, najde to místo kde je to opraveno, ale nikdo to tak zkoumat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 @Martin_V podla popisu som to cakal horsie. zrovna toto mi pride ako zbytocne opravovat. Odmastil by som to a zlahka zatrel bezfarebnym lakom. Ta logistika a preprava vyjde pomaly na "nove jazdene" koleso, pokial to chces niekam posielat. jasne ze opravit sa to da, aluman ma ale sialene cakacky v mesiacoch, v LM je sikovny chalan, len to uz je prave ta logistika, preprava, cas. osobne by som na to kaslal, nechal tie kolesa v predu a ked drbnes jamu, kupil rovno jedno nove. Vyjde ta to na konci dna na rovnako... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.