Majkysek Vloženo 28. Duben 2022 Sdílet Vloženo 28. Duben 2022 (editace) Zdravím, mám tento problém, pocitově automat řadil 6ku čím dál později a teď už vůbec. V režimu D nebo manuálním řadí 6ku bez problému. Motor má najeto 190k km. Automat je pravidelně servisován a řadí plynule a hladce. Neví někdo v čem by mohl být problém? Editováno: 28. Duben 2022, autor: Majkysek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 28. Duben 2022 Sdílet Vloženo 28. Duben 2022 Typ auta a motorizácia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkysek Vloženo 28. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2022 Fabia 2 1.6 16V 77kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 28. Duben 2022 Sdílet Vloženo 28. Duben 2022 Tak s HDM prevodovkou nepomôžem, ale u mňa u DSG sa maximálna rýchlosť v S móde dosahuje iba v 5. rýchlosti zo 7. Nebude to obdobné aj v tomto prípade, že tá 6ka je len diaľničná rýchlosť v D režime a pri S len maximálne 5. stupeň pre MAX rýchlosť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkysek Vloženo 28. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2022 (editace) Jako je to možné, ale mám za to, že dříve to 6ku řadilo, a že čím dál později a teď už vůbec. Ale dlouho jsem na S nejel. Jinak 6ku mi to tam v D hází už kolem 60km/h a i to je důvod proč jsem začal jezdit v S. V D mi příjde, že to tam ty rychlosti dává moc brzy. Chtělo by to potvrzení od někoho, kdo tento automat má. Editováno: 28. Duben 2022, autor: Majkysek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2022 U DSG to funguje tak, že v režime S drží nižšie prevodové rýchlosti, ale ak zapnem tempomat, vtedy to pomerne rýchlo preradí až po S7. Ak tempomat vypnem, tak ide dole väčšinou na S5, alebo ešte nižšie, podľa aktuálnej rýchlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkysek Vloženo 16. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2022 (editace) Díky za tip vyzkouším s Tempomatem Edit: Tak je to jak popisujete v režimu tempomatu a S řadí 6ku, tempopat jsem využíval dříve a proto jsem měl pocit, že dříve tam šla 6ka v Režimu S i normálně. Editováno: 28. Listopad 2022, autor: Majkysek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.