faithless78 Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Ja to tiež nechápem. Som po servise, skutočne nič s autom nerobili. Ani s problémom Travel assist... 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 11. Květen 2022 Sdílet Vloženo 11. Květen 2022 No ono třeba ta svolávačka tam naskočí za týden později. Jak to vyhlásili tak jsem tam taky nebyl a za týden už si mě volali. Kdyby to vyhlásili najednou tak nemají šanci to ihned vše udělat. Ikdyž těch PHEV asi zase toliko po čr nejezdí. Ale v rámci koncernu to je dost aut a asi toliko dílů najednou pro tolik aut je problém. Potom díly chybí na nové kusy. Ale natož že se jedná o závažnou závadu jak mi bylo prezentováno, tak pohoda, žádný spěch u nás. Prostě až bude druhej elektrikář tak se to opraví. Do té doby čekej. Ptal jsem se zda dodržovat nějaké opatření do opravy a nic, nabíjet, používat klasicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 11. Květen 2022 Sdílet Vloženo 11. Květen 2022 Pánové já se bavím, ověřoval jsem druhý servis Škoda v okolí a pán servisák mi narovinu řekl že na tohle nemají certifikaci a pověření ani možnosti. Myslím tu svolávací akci na výměnu-úpravu baterky. Leze se do baterky a tam se provádí operace. Tohle když 2x řešili tak si výrobce stahoval auto k sobě a pak přijelo po čase upravené. Neříkal o jakou značku se jednalo ani typ vozidla, jen že to byl PHEV koncernový. Jako už na začátku jsem si říkal, že takto náročné úpravy těžko zvládnou v servise ti měniči dílů. A teďka si vemte jak všude prosazují elektromobilitu a servisy na to jsou připraveny ? Ups. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 Ze škody mi napsali : servisnímu opatření číslo 93O5 – Izolační rohož. Během omezeného výrobního období nelze vyloučit, že pojistka ve vysokonapěťovém systému byla zčásti vyrobena s nedostatečným množstvím tzv. hasícího písku. Z toho důvodu, ve vzácném případě zkratu ve vysokonapěťovém systému, se pojistka v baterii vyhodí a přeruší tok proudu, jak bylo zamýšleno, ale může při tom prasknout. Může tedy dojít k přeskoku napětí z vysokonapěťové baterie do interiéru vozidla. Rozšíření požáru do interiéru vozidla je, vzhledem k souhře většího počtu faktorů a okolností, velmi nepravděpodobné a vozidla tak mohou být nadále používána. Při běžném provozu nehrozí žádné nebezpečí a doposud nejsou známy žádné stížnosti zákazníků. Jedná se tedy o opatření preventivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 Tak jsem před chvilkou zkontroloval svoje VIN a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 @Mira96 bohužel to se nedá nic dělat, ale svoláni budou časem všichni. My jsme od středy na operačním sále a tam se maká :-) Dnes by mohlo být hotovo, tak snad. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Po týdnu stále na sále. Viz moje vlákno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 moj sup ide na sal zajtra rano....😪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel52 Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna Jak to nakonec dopadlo? Opravilo se to všem nebo někdo zůstal beze změny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 26. Ledna Sdílet Vloženo 26. Ledna já opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.