Gorrus Vloženo 16. Květen 2022 Vloženo 16. Květen 2022 Zdravím Vás škodováci, prosím Vás, dával jsem auto (octavia 2 FL 1.9 TDI BXE) na čištění interiéru a nalezli u plynového pedálu tuhle gumovou podložku či co to je, nevíte někdo, kam to patří ? Materiál je gumový. https://drive.google.com/drive/folders/1stCDD5GD5zBu62uUn2o0Fh414CnZ7XHK?usp=sharing Moc Vám děkuji za ochotu, S pozdravem Pavel Citovat
Gorrus Vloženo 17. Květen 2022 Autor Vloženo 17. Květen 2022 Děkuji p2p, zkusím tedy kouknout okolo dveří 🤞 Citovat
Gorrus Vloženo 18. Květen 2022 Autor Vloženo 18. Květen 2022 Tak bohužel jsem v okolí dveří nic podobného nenašel, ani u spolujezdce. Našel jsem si i náhradní díly těsnění, úchytek atp a nebylo to v této kategorii, nemáte někdo ještě nějaký tip prosím, v Hellerovi mi řekli, že momentálně netuší Citovat
suri. Vloženo 4. Červen 2022 Vloženo 4. Červen 2022 vymedzuje to plast pod volantom od stredového panelu aby nedrnčal , jedine zhodiť plast a vrátiť ju nazad Citovat
Gorrus Vloženo 17. Červenec 2022 Autor Vloženo 17. Červenec 2022 Suri, moc děkuji!! Našel jsem😁🙏 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.