Gorrus Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 Zdravím Vás škodováci, prosím Vás, dával jsem auto (octavia 2 FL 1.9 TDI BXE) na čištění interiéru a nalezli u plynového pedálu tuhle gumovou podložku či co to je, nevíte někdo, kam to patří ? Materiál je gumový. https://drive.google.com/drive/folders/1stCDD5GD5zBu62uUn2o0Fh414CnZ7XHK?usp=sharing Moc Vám děkuji za ochotu, S pozdravem Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 Prichytavaci spunt na tesneni dveri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorrus Vloženo 17. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 Děkuji p2p, zkusím tedy kouknout okolo dveří 🤞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorrus Vloženo 18. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Tak bohužel jsem v okolí dveří nic podobného nenašel, ani u spolujezdce. Našel jsem si i náhradní díly těsnění, úchytek atp a nebylo to v této kategorii, nemáte někdo ještě nějaký tip prosím, v Hellerovi mi řekli, že momentálně netuší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Červen 2022 Sdílet Vloženo 4. Červen 2022 vymedzuje to plast pod volantom od stredového panelu aby nedrnčal , jedine zhodiť plast a vrátiť ju nazad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorrus Vloženo 17. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Suri, moc děkuji!! Našel jsem😁🙏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.