Martin Petras Vloženo 22. Květen 2022 Sdílet Vloženo 22. Květen 2022 Ahoj, vyplatí se dcc podvozek oproti klasickému s obyč tlumiči? Nedokážu si představit jak často reálně využiji režimy, ale asi to může být fajn. Co třeba nějaký sportovní stavitelný podvozek třeba h&r místo obyč tlumičů? Vynahradí to dcc? Díky a pardon pokud se ptám na blbosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 22. Květen 2022 Sdílet Vloženo 22. Květen 2022 Někdo asi využívá často, já vůbec ne. Zvykl jsem si na houpavý styl v režimu "Comfort". Ten je ale určitě měkčí než klasické tlumiče bez DCC, takže toho moc nelituji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 22. Květen 2022 Sdílet Vloženo 22. Květen 2022 Chces srovnavat nesrovnatelne dcc je natvrdo dana vejska u ktere se da menit jenom tvrdost ( po uprave dcc slider se da jeste pritvrdit a nebo zmekcit) h&r stavitelnej muze menit vejsku ale manualne jde o to jak moc si rad po autem aby si stim steloval popripade ty drazsi maj taky nastaveni tuhosti spis je to co od toho podvozku cekas ze bude delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 22. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2022 3 hours ago, roubic said: Chces srovnavat nesrovnatelne dcc je natvrdo dana vejska u ktere se da menit jenom tvrdost ( po uprave dcc slider se da jeste pritvrdit a nebo zmekcit) h&r stavitelnej muze menit vejsku ale manualne jde o to jak moc si rad po autem aby si stim steloval popripade ty drazsi maj taky nastaveni tuhosti spis je to co od toho podvozku cekas ze bude delat Me nejde ani tak o stavitelnost - mají i pevný od h&r - jako spíše o zlepšení jízdního projevu a jistější jízdy. To houpání je asi chtene, ale trochu nejistě se mi s tím jelo, tak právě pokud bych nesehnal s dcc, jestli se dá v pohodě vystačit s klasickými tlumiči případně dát nějaký ten sportovní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 @Martin Petras Samozřejmě mají i pevné ale původně si psal stavitelný. Jako Dcc je si myslim super pokud si to přepnu na nejtvrdší tak je to fakt tvrdé a houpaní je pryč a obráceně. Myslim si že si i normálníma tlumičema se dá žít záleží asi na člověku co mu vyhovuje ale za mě to auto celkově není moc na sportovní jízdu dá se stim ale i tak to není to pravé jinak sku si přečíst tady pokud si nečetl třeba tam najdeš nějakou inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Za me kombinace pruziny eibach a dcc je asi to nejlepsi co lze. ale je to o vkusu kazdeho soudruha. samozrejme to nejde srovnavat se vzduchovyma podvozkama, byt to dcc bez eibachu je v comfortu komfortnejsi nez range rover na vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 23. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Díky za názory 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Mám DCC. Podvozek a můžu jen doporučit 🙂👍 zaleží kam a kde jezdíš a styl jízdy nechál jsem si nakódovat DCC slider a jde to znát 🙂 po dálnici je nejlépe při rychlejší jízdě comfortu dat normál při rychlejší jizdě nad 170 se mi chvilkově zdálo že to plave tak jsem dal normál… Jeli jsme do Jeseníků (Lípová lázně) a jak tam je stoupaní a serpentiny a klesání tam doporučuji dat sport a to si tam pěkně člověk užije 🙂👍 kdybych mohl vybrat auto tak určitě zase s DCC podvozkem 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 23. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Hlavně okresky a město 🙄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Je brát v potaz i to že dcc má životnost kolem 100-150 tis a oprava není zrovna úplně levná to už si pak člověk musí rozmyslet zda je pak ochotný dát 40 za výměnu dcc a taky jak se k tomu podvozku chová za mě dcc je jasná volba a jsem ochotný pak vytasit peníze za opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 23. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 To ja taky jsem. Beztak bych kupoval kdyztak sportovní podvozek na tu klasiku kvůli lepšímu projevu. A ty taky nestojí úplně nulu 😊 Teď jsem projel sportline verzi s dcc na Spořilově a za mě dobré. Je to citit. Narychlo mi nejlépe vyhovovalo Normal kde I odezva od volantu ve městě byla slušná, žádná guma. Btw je u sportline něco jinak s podvozky než u LK třeba? Dcc myšleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 (editace) Co vim tak ne dcc je proste jenom jedno pro: normální vůz 149 mm vozidlo s paketem pro špatné cesty 164 mm vozidlo s DCC 139 mm vozidlo s paketem Sport 134 mm Takhle by to melo bejt na vyber prekopceno z tena o dcc o par radku vejs Editováno: 23. Květen 2022, autor: roubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Ja mám otázku, čo je to ten DCC slider? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 @Viki39004 dokodovanie viacerych moznosti tvrdosti/makkosti podvozku. Niektori tvrdia, ze to je placebo, ze to aj tak funguje len v tych prednastavenych polohach, aj ked tym hybes na este maksie/este tvrdsie. Osobne nemam, s pruzinami eibach nie je potrebne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 A niekde nejaký postup ? Ako na to s VCDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Dokodovani to uplne neni je to trosku slozitejsi znamena to ze ze dcc original ma 3 polohy mekke normal a tvrde tohle dela to ze mekke muze jeste mekci a tvrde jeste tvrdsi popripade normal se da upravit a znat to je hodne i ten podvozek se chova jinak ze se prehrava IMG_3642.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Vcds to neuděláš ten ddc slider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 A ide to na všetky superby s DCC? Ja mám L&K r.v.2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Ja to mam taky na 2016 jde to snad na vsechny co maj dcc at je to passat superb atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 A je niekto na Slovensku čo to vie upraviť? Ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Na Slovensku nevím ale pan @Krosta ten to zvládne na jedničku🙂👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Akorat @Krosta je taky z ruky. Nicmene az pojedu do Prahy, tak se s nim domluvim na nejake navsteve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Jen se nenechte opít rohlíkem. Když není jednotka DCC na správné verzi SW, tak sice DCC slider se tváří, že funguje, ale reálně má pořád jen tři polohy I když si s tím budete hýbat na nejměkčí a nejtvrdší A není problém se domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 S DCC jsem jel už dávno, ještě před FL verzí na 19 a jo, comfort jsem měl rád. My ale máme bez DCC - jednak to nebylo kritérium, druhá věc je cena. Na 18 je to v pohodě. Nejhorší jsou ostré přechody (ale to u téměř všech aut, vyjma vzduchu). Otázka ale není o houpavosti, ale o filtrování právě těch ostrých spár/přechodů (třeba D5 kolem Berouna). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.