Publikováno Květen 31, 20223 r Zdravím, mám problém s mojí Octavii , zacala mi dělat při přeřazení z 1RS na 2RS tuningový zvuk "poooou" aniž bych měl vykuchany výfuk ATP. A pokud tomu trošku více šlápni tak z výfuku letí černy dým, auto není nijak chipovano je pouze po vyměně hlavy motoru
Červen 1, 20223 r Ahoj. No především je třeba uvést kolik más na tachometru najeto vzhledem k tomu že tento vůz je již starší může to být víc věcí , turbo vstriky. Pokud jsi dělal hlavu mohlo se tam něco stát. Zkusil bych EGR může být zanesený a usazeniny se uvolní. Můj osobní názor je že se dostává olej do spalovací komory přes turbo .Ale to je můj názor skutečnost může být jiná.
Červen 1, 20223 r Autor Jenže to by olej mizel , což se neděje , má namítáno okolo 310k korekce vstřiku všechno okolo 0.1 -0.2
Červenec 9, 20223 r Dobrý den mám Octavia 2 bxe 1.9tdi nájezd 310tis a mám po výměně vstřikú a repas turba a kouří mě to jak za jízdy tak i na neutral.. EGR ventil mám taktéž vyčištěný .díky už si nevím rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.