Vaclavnovy Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Zdravím, mám problém s mojí Octavii , zacala mi dělat při přeřazení z 1RS na 2RS tuningový zvuk "poooou" aniž bych měl vykuchany výfuk ATP. A pokud tomu trošku více šlápni tak z výfuku letí černy dým, auto není nijak chipovano je pouze po vyměně hlavy motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 1. Červen 2022 Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 Ahoj. No především je třeba uvést kolik más na tachometru najeto vzhledem k tomu že tento vůz je již starší může to být víc věcí , turbo vstriky. Pokud jsi dělal hlavu mohlo se tam něco stát. Zkusil bych EGR může být zanesený a usazeniny se uvolní. Můj osobní názor je že se dostává olej do spalovací komory přes turbo .Ale to je můj názor skutečnost může být jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaclavnovy Vloženo 1. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 Jenže to by olej mizel , což se neděje , má namítáno okolo 310k korekce vstřiku všechno okolo 0.1 -0.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomminno87 Vloženo 9. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2022 Dobrý den mám Octavia 2 bxe 1.9tdi nájezd 310tis a mám po výměně vstřikú a repas turba a kouří mě to jak za jízdy tak i na neutral.. EGR ventil mám taktéž vyčištěný .díky už si nevím rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.