Markonius Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Ahoj, máte už někdo na autě tento paket pro špatné cesty? Myslím že se tam uvádí zvýšení o 1,5 cm plus ty kryty. Jak se popřípadě auto chová? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Mám zatím objednáno, dealer neví dobu dodání, zkušenosti s tímhle paketem mám jen z tří Oktávek(firma to chce pro větší zatížení servisních aut), je to OK, asi pro sportovní nadšence to nebude, ale na běžné jezdění a dlouhé trasy pro mě (přejezdy retardérů, zajíždění do podzemních garáží, občas výtluky) perfektní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Mám to také objednáno na Scalu a v současné době to mam na F3. Je trošku tužší podvozek a vůz je o něco stabilnější v zatáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Na F3 Combi jsem to objednával proto, protože neměla plastové kryty na podvozku. Byly součástí paketu. Scala kryty má už ve standartu, ale paket jsem přesto objednal. Zase tak drahý není a bude to mít trošku stabilnější jízdní vlastnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 Jak muže zvýšení podvozku způsobit “stabilnější jízdní vlastnosti”? Jezdil jsem s FIII s tím paketem a proti klasické to bylo tvrdé s v zatáčkách to bylo horší než klasika… To už raději rovnou Kamiq, pokud chce někdo se Scalou i do terénu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 To zvýšení né, ale ten tužší podvozek mi přijde v zatáčce prostě jistější, stabilnější. Ovšem můj dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Maximálně tak pocitově, reálné se to auto více nákladní… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 7. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2024 Ahoj, jak to vypadá s odstupem času? Jezdíte s tím někdo, jaké to je? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 7. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2024 (editace) Ahoj, mám, od 04/23 zatím najeto 20tkm, spokojenost, občas s tím jezdím někam za prací(mám vedlejšák ke starobnímu důchodu), to mám v kufru tak 120kg vercajku, to se zvýšení opravdu hodí, a k obrubníkům většinou můžu najíždět bez obav. nějaké přejíždění retardérů s naloženým autem bez problémů. Mám i origo tažné, bez problémů. Podle mne na 16 kolech to není tak pocitově stabilní jako O2 na 16 kolech, ale i O3 s vlečenou nápravou se chovala podobně. Editováno: 7. Říjen 2024, autor: radek253 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.