Publikováno Květen 6, 201114 r Dnes jsem jel do kopce,zastavil jsem a pak sem se chtěl opět rozjet.Auto nechtělo jet a z výfuku šel býlí kouř a pořád nejede.nemá výkon asi turbo,že?Octavia 2 77kw 2005 Upraveno Květen 6, 201114 r od damdee
Květen 6, 201114 r Dnes jsem jel do kopce,zastavil jsem a pak sem se chtěl opět rozjet.Auto nechtělo jet a z výfuku šel býlí kouř a pořád nejede.nemá výkon asi turbo,že?Octavia 2 77kw 2005 voda ve válcich - buď hlava prasklá nebo těsnění ješte by ti mohl odejít vstřik nebo turbo - hoď to na diagnostiku a co to píše.
Červen 9, 201114 r Autor tak to bylo turbo,ukroutila se hridel Upraveno Červen 9, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Červen 23, 20223 r Zdravím, teď při delší trase se mi stalo přesně po popořadě toto. Ztráta výkonu , bílí dým , červená kontrolka oleje, po minutě jsem hned vypl motor, musel jsem zajet za delší zatáčku ať nestojím přímo v zatáčce . Po otevření kapoty jsem zjistil že olej není ani na rysce a to jsem ho před necelým měsícem dělal olej a před jízdou kontroloval. A byl na maximu. všiml jsem si že po zastavení je lehce postříkaný zadní nárazník od oleje i s výfukem, po delším stání a čekání na odtah jsem si všiml jakoby pod spolujezdcem byla menší louže oleje. Počítám že z nějakého spoje výfuku. Nemáte nějaký nápad či předběžnou radu co by to mohlo být a na co můžu těšit ? Děkuji octavia 2 1.9tdi pd 77kw bkc 403k najeto
Červen 23, 20223 r Ahoj. Řada je složitější ale podle toho co píšeš se dostává olej do spalovacího prostoru a nebo se stalo něco na hlavě a jde voda do oleje což je stejnej problém obojí je na servis. V prvním případě turbo EGR v druhým hlava a těsnění.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.