hanysek33 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 ahojte lidičci.Máte nekdo skušenost z ruční brzdou v zimě u kotoučů jestli zamrzaj.vím nemělo by se používat ručka v zime.co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 používám nonstop i v létě,najaře i na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 já mám pocit, že spíš než kotouče zamrzají lanka při zatažené ručce - při představě nánosu solí a vody na podvozku v zimě ručku opravdu používám jen minimálně - ale k věci - kotouče asi ne, a když náhodou, po rozjezdu se ohřejí tím že jsou sevřené a tak odlehnou, ..... nebo ne ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Spis proc pouzivat a kor v zime rucku...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Spis proc pouzivat a kor v zime rucku...? Treba kdyz stojis ve fakt prudkem kopci tak to neni od veci ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) moje zkušenost z více vozu,,,,,,,,čím míň ručku používáš,tím hůř proni,,ať už v zimě nebo v létě,,,téměř při každém stání,,, Editováno: 24. Listopad 2006, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 joo joo je to tak v kopci je ručka docela dobrá.jinak díkes za vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 jóóó chlapci dybyste měli tdi tak ručku v kopci nepotřebujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Minulou zimu, když byly ty mrazy -25 stupňů, tak mi zamrzla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 ja používam ručnú stále (už 6 rokov ) a zatial žiadny problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 No nevim ani z benzinem bych se nebal bez rucky... Jak rika kolega rucku pouzivam pouze do zatacek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Je to sázka v loterii. 200 krát ji zatáhneš a je v pohodě a pak samozřejmě když to nečekáš tak zamrzne . Vlastní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Zásadně a vždy dávám jen kvalt, jen při rozjezdu do kopce používám ručku. A když už ji musím použít, třeba aby se mi nerozjelo nastartovaný auto, tak jí vytahuju vždy se zmačknutým tlačítkem, nesnáším ten zvůk cvakání o ty zpětné zoubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Me jednou zamrzla - bubny, sundal jem kolo a obouchal necim co bylo po ruce, povolila, jen me trochu stvalo, ze mi byla vazne kosa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinger Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 (editace) vytahuju vždy se zmačknutým tlačítkem, nesnáším ten zvůk cvakání o ty zpětné zoubky Jojo, taky mi to cvrkání nedělá dobře, tak zatahuju se zmáčnutým čudlíkem. Jinak já už jednou chytal auto na parkovišti, poté co ho kolega "zabrzdil" kvaltem. Taky nic moc svah. Takže sichr ist sichr a dávám kvalt i ručku. Zatím jsem v zimě problém nikdy neměl. A není to tak dávno, co jeden kolega na velice mírně svažitém parkovišti u firmy prostě jednou zapomněl "dát kvalt". Jelikož je ten svah fakt mírný, tak se auto nezačalo hned rozjíždět. Asi za cca půl hodiny vyjel z protější řady zaparkovaných aut šéf s novou oktávkou a chvíli na to se kolegovo auto rozjelo (možná okolními otřesy, kdo ví) a po přejetí celého parkoviště (cca 30m) se trefilo v řadě stojících aut do (jednoho!) prázdného místa odkud chvíli před tím odjel šéf, projelo to mezi těmi zaparkovanými auty a nabouralo do budovy firmy a naneštěstí tam byl zrova roh zdi, takže nárazník rozšmelcovaný, svetlo v pytli, no vyděláno. Kdybych to na vlastní oči neviděl, tak neuvěřím. Editováno: 4. Prosinec 2006, autor: stinger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) já mám pocit, že spíš než kotouče zamrzají lanka při zatažené ručce - při představě nánosu solí a vody na podvozku v zimě ručku opravdu používám jen minimálně - ale k věci - kotouče asi ne, a když náhodou, po rozjezdu se ohřejí tím že jsou sevřené a tak odlehnou, ..... nebo ne ..... Zamrzá to kvůli zkondenzované vlhkosti v bubnech a pak pakny snadno přimrznou! Lanka s tím nemají co dělat (pokud nejsou někde zarezlé v roztrženém bovdenu)! Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: Fido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 dal kvalt a auto se rozjelo samo jo ? to dal 5 ku né ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Ručku dávám akorá když du na pumpu a nechám to běžet,no a občas když si chce člověk zablbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Ručku dávám akorá když du na pumpu a nechám to běžet,no a občas když si chce člověk zablbnout. Když jdeš na pumpu a necháváš to běžet? Hm, docela dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 a kam jezdíš ? potřeboval bych náhradní díly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav273 Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 No bol som mesiac prec a auto som nechal zaparkovane aj so zatiahnutou rucnou...trvalo to asi nejakych 300m kym povolila...no neviem ale pouzival som ju cele roky a nebol problem len teraz ked mesiac stala a mrzlo a snezilo..ale ma to aj tak nejake cudne zvuky asi to dam pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Pakny nemuzou prizeznout k bubnu,jelikoz smes oblozeni nerezne,mozna ze se prilepi,ale pri prvnim pohybu auta se " odtrhnou". Zamrza to v lanovodech do kterych se dostane vlhkost,nevim jak o bubu,ale u kotoucu urcite,je tam sice takova manzetka,ale vlhkost tam proleze. Ja to mam na felde a nemam tam ty manzetky a v zime kdyz na to zapomenu,tak to pak musim se zabrzdenejma kolama postavit nekam do tepla,nebo na to chvili foukat horkovzuskou. Jinak pouzivam rucku vzdy a vsude a taky se zamacknutym cudlikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Ručku dávám akorá když du na pumpu a nechám to běžet,no a občas když si chce člověk zablbnout. Když jdeš na pumpu a necháváš to běžet? Hm, docela dobrý... jo jo taky jsem si říkal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.