coky Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Ma nekdo zkusenosti se zvysenim podvozku na Fabce? Casto jezdim do lehkeho terenu - polnacky atd. a mam problem, ze auto je moc nizky. Slysel jsem o gumovych podlozkach pod pruziny, ale nic nemuzu sehnat. Vsude se auta jen snizuji. Predstavuju si tak 3 az 4 cm nahoru. Skoda ze z tech aut co se snizuji nezbyde neco, cim bych to ja zvednul. To bych nemel problem. Dik za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Předpokládám, že Škodovka u fábií objednaných s "paketem pro špatné cesty" zvedá podvozek stejně jako je tomu u octávek, tudíž určo jedno z řešení je koupit origo díly na tuto kombinaci. Někdo tady na fóru to měl tak se možná ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Kup si takovou tu hracku s kapalinovym podvozkem ala low rider .-))asi to ale pujde do penez a instalace nebude snadna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 kup si gaz-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Cau.Taky ted resim bud plech pod motor nebo lehke zvyseni.Dal jsem pevny podvozek AP sportfahrwerke a sedlo si to tak ze kryt motoru mam tak 5cm nad zemi. Tak jsem vycetl a s kamaradem jsme se bavili ,ze by to chtelo taky trochu zvysit.Ale jen predek a to tak o 1-2cm.nemate nekdo nejakou radu jak podvozek zvysit? Diky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 kup podložky na zvýšení auta. dělá je weitec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 jo jo to jsem uz videl,ale to se dava myslim pd pruzinu ne? ja spis myslel jestli by nebylo lepsi dat podlozku mezi horni ulozeni tlumice a blatnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 zadní se dávaji pod pružinu a přední mezi uložení a blatník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 diky za info..zkusim dyztak napsat prodejci zda to maji i se sroubama.A musim zmerit zda nebudou 2cm moc....dyztak bych si to nekde musel udelat,ale zatim nevim o zadnem soustruznikovi ,kterej by mi to udelal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunthomasXXL Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 (editace) jo jo to jsem uz videl,ale to se dava myslim pd pruzinu ne? ja spis myslel jestli by nebylo lepsi dat podlozku mezi horni ulozeni tlumice a blatnik? Vzadu nedrží výšku auta tlmič, to robí pružina. Editováno: 18. Červen 2014, autor: FunthomasXXL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PankerStyle Vloženo 22. Duben 2019 Sdílet Vloženo 22. Duben 2019 Slyšel jsem nedávno že se dá zvýšit pomocí pružit z jedničkové octávky ... nemá někdo zkušenost ? ... je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.