Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jj to jo ale po restartu motoru uz me to normalne pustilo i kdyz kolo stale jiny...

• 8 měsíců později...

Malý update. Jeden člen v maďarskej Superb Facebook skupine písal, že má ako rezervu 215/60 R16 a zmestila sa mu bez problémov. Jediná vec ktorú musel spraviť, že musel ubrať trochu materiálu z vrchu polystyrénu v ktorom je náradie, aby mal podlahu kufra úplnej rovine. Takže, kto chcete meniť rezervu, môžete ísť smelo aj do rozmerov 215/60 R16 aj 215/55 R17.

Upraveno od e1.

• 1 rok později...

mne vojde uplne v pohode 17 215/55 plnohodnotne koleso no este nemam tu sadu ale ked tam dam 17 koleso a sadu na 16" tak to bude ok a ten dekel v pohode sadol az na koleso bez problemu este dam koberec do toho a bude to eno-nuno podla mojich predstav vsetko uz je na ceste :) 

20250227_161616.jpg

Teraz mám silné nutkanie vymeniť moju rezervu 205/55 R17 za 215/55 R17. Má niekto záujem o moju nejazdenú 205-ku? 🙂

• 1 měsíc později...

Když mám kola na autě R17 (zimní) a R18 (letní) a v kufru rezerva ja R16, dá se to vůbec byť jenom na dojezd použít? Nehrozí poškození auta (diferáku), když bude na 1 kole jiný rozměr kola?

R nic neříká o obvodu kola. jen o velikosti disku. u tebe má jak R17, tak R18 stejný průměr i obvod (plus minus nejaké opravdu drobné). 

Důležitá je kombinace disku a pneu. 

Rezerva v SIII má u mě ale na průměru tak o 5cm méně. Diferáky to při té omezené rychlosti, která je uvedena na kole, přežijou bez problémů :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.