Listopad 21, 20222 r Jj to jo ale po restartu motoru uz me to normalne pustilo i kdyz kolo stale jiny...
Srpen 8, 20232 r Malý update. Jeden člen v maďarskej Superb Facebook skupine písal, že má ako rezervu 215/60 R16 a zmestila sa mu bez problémov. Jediná vec ktorú musel spraviť, že musel ubrať trochu materiálu z vrchu polystyrénu v ktorom je náradie, aby mal podlahu kufra úplnej rovine. Takže, kto chcete meniť rezervu, môžete ísť smelo aj do rozmerov 215/60 R16 aj 215/55 R17. Upraveno Srpen 8, 20232 r od e1.
Únor 28Úno 28 mne vojde uplne v pohode 17 215/55 plnohodnotne koleso no este nemam tu sadu ale ked tam dam 17 koleso a sadu na 16" tak to bude ok a ten dekel v pohode sadol az na koleso bez problemu este dam koberec do toho a bude to eno-nuno podla mojich predstav vsetko uz je na ceste
Březen 1Bře 1 Teraz mám silné nutkanie vymeniť moju rezervu 205/55 R17 za 215/55 R17. Má niekto záujem o moju nejazdenú 205-ku? 🙂
Duben 14Dub 14 Když mám kola na autě R17 (zimní) a R18 (letní) a v kufru rezerva ja R16, dá se to vůbec byť jenom na dojezd použít? Nehrozí poškození auta (diferáku), když bude na 1 kole jiný rozměr kola?
Duben 14Dub 14 R nic neříká o obvodu kola. jen o velikosti disku. u tebe má jak R17, tak R18 stejný průměr i obvod (plus minus nejaké opravdu drobné). Důležitá je kombinace disku a pneu. Rezerva v SIII má u mě ale na průměru tak o 5cm méně. Diferáky to při té omezené rychlosti, která je uvedena na kole, přežijou bez problémů
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.