Inferius Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Zdravím, všíml jsem si, že v mém superbu se svetle koženým interierem jsou oproti 2. generaci, upinace pasu cerne. V 2. generaci byly v barve kremove. Ale kdyz sem potom zacal patrat, tak jsem zjistil, ze ve S3 FL se davaji vsude uz jen cerne pasy, i ke kremovemu interieru a to je jako pest na oko. Jeste nedavno mela i hneda verze pro L&K hnede pasy. Predpokladam, ze je to tam kvuli nejakymu nesmyslnymu setreni. Ale je to fakt spatny, ze ani za priplatek to nejde zmenit. Je to fakt jako pest na oko. Me v mem Supu stvou cerne upinace, ale koukam, ze koupit neco novejsiho tak to bude jeste horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Musia šetriť aby dorovnali straty z Ruska 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Lepší to už nebude… a jsem rád zato co mám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inferius Vloženo 3. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Tak setrit muzou, ale mohli by to tam dat jako priplatkovou vybavu aspon :-D Takhle by me svetlej interier vylozene iritoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 (editace) Toto bol jeden z dôvodov, prečo sme objedali Superba s čiernym interiérom. Béžový interiér budem mať v aute kde bude všetko béžové, vrátane pásov, kobercov, volantu, tlačidiel, atď. Takto to je mačkopes, pritom béžový interiér je naozaj elegantný a hodí sa k väčším autám. Editováno: 5. Srpen 2022, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 Mohu potvrdit, měl jsem Superba z 11/16 se světlým vnitřkem a pásy byly též světlé. Pak jsem se byl podívat na jednoho po FL (r.v. 2020), ten měl také světlý vnitřek ale pásy už byly černé. Už to bylo jako pěst na oko, opravdu už šetří i na tomhle. ;-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inferius Vloženo 4. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 Puvodne jsem myslel, ze setrili jen na skodovkach, ale koukal jsem i do novych passatu a tam je to taky. Nechapu takovyhle setreni, ktery cloveka mlati do oci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 A pak nejsou schopni sjednotit naprosto nesmyslne odlisene dily jako treba parkovaci senzory. Je to opravdu hnus a bezovy interier dnes vlastne uz neni vubec bezovy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.