Co je to za motorizaci? - Stránka 4 - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Co je to za motorizaci?

Xp3

Doporučené příspěvky

Bylzde napsal:
Nee mám 1,2 40kW

A co máš za kola ? Pokud 14" a nemáš posunutý omezovač, tak je 195km/h+ nesmysl u 6V HTP (12V to dá to vim). Leda mě napadá, že Ti proměřuje tacho jako sviňa ;) Já jel na 13" HTP 6V 180tacho a byl omezovač.

Editováno: , autor: Germi123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No bylo to na 13' zimákách... :) A omezovač posunutý nemám...nemám upravenou ŘJ...

Čuměl jsem sám že se to takhle rozjelo...a ani jsem to nepouštěl ze skály...a nebylo to z kopce jako je na D1 tady kousek za Prahou jak se jede okolo nějakého toho motorestu...bylo to skoro na rovině. :):p

Odkaz ke komentáři

Bylzde napsal:
No bylo to na 13' zimákách... :) A omezovač posunutý nemám...nemám upravenou ŘJ...

Čuměl jsem sám že se to takhle rozjelo...a ani jsem to nepouštěl ze skály...a nebylo to z kopce jako je na D1 tady kousek za Prahou jak se jede okolo nějakého toho motorestu...bylo to skoro na rovině. :):p

:wallbash::wallbash: idem kupit htp!!

Odkaz ke komentáři

16" 205/45 a ted 195/45(zimáky...) sníženo.... a dobrý silnice jak řiká bylzde... na norm silnici je to o hubu... skáče to a tak... včera jsem musel letět... šlo o život a na norm silnici mimo obec ukazala 170 ale to už byl fakt extrem... jinak jsem letěl 150-160... příště si budu muset vzít rychlejší auto...

Odkaz ke komentáři

Bylzde napsal:
Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit..:p

som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca.

Odkaz ke komentáři

houmr napsal:
  Bylzde napsal:
Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit..:p

som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca.

somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda :p

Odkaz ke komentáři

V/// RS napsal:
  houmr napsal:
  Bylzde napsal:

somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda :p

lenze ja som myslel tych 189km/h realne. aj mne vyslo ze moj 16V by dal realne maximalne 201km/h. lenze nezabudajme ze aj favorit ma myslim max niekde okolo 220km/h vdaka tazkym prevodom a preco nejde tolko lebo vykon motora na to nestaci. a to iste je aj v nasich pripadoch to je ratane na hranici obmedzovaca. motor ti nikdy po rovine nedokaze na 5-ku tocit po obmedzovac nato nema silu a zvlast v pripade 40kW. takze ak prekracujes otacky kde je maximalny vykon tak uz je to len suhra okolnosti co musi hrat v prospech teba aby to islo este viac teda malo silu. ako vieme vo vyssich rychlostiach odpor vzduchu narasta exponencialne.

Odkaz ke komentáři

houmr napsal:
  V/// RS napsal:
  houmr napsal:
  Bylzde napsal:

lenze ja som myslel tych 189km/h realne. aj mne vyslo ze moj 16V by dal realne maximalne 201km/h. lenze nezabudajme ze aj favorit ma myslim max niekde okolo 220km/h vdaka tazkym prevodom a preco nejde tolko lebo vykon motora na to nestaci. a to iste je aj v nasich pripadoch to je ratane na hranici obmedzovaca. motor ti nikdy po rovine nedokaze na 5-ku tocit po obmedzovac nato nema silu a zvlast v pripade 40kW. takze ak prekracujes otacky kde je maximalny vykon tak uz je to len suhra okolnosti co musi hrat v prospech teba aby to islo este viac teda malo silu. ako vieme vo vyssich rychlostiach odpor vzduchu narasta exponencialne.

v poriatku ale ked auto dlho roztahuje???ved sa hybu otacky aj rychlost nie??

Odkaz ke komentáři

V/// RS napsal:
  houmr napsal:
  V/// RS napsal:
  houmr napsal:
  Bylzde napsal:

jasne ze otacky stupaju ale nie do nekonecna. pochop ak sa bavime o rovine ziaden dolekopec. tak otacky pojdu dovtedy hore dokedy bude mat motor vykon to hnat. vezmi si ze ty mas 40kW pri 4750ot. takze v 5800ot bude cca 35kW. ty si myslis ze na zrychlenie auta zo 120-130 a zo 160-170 bude treba rovnaku si tak si na omyle. pochop ze za max vykonom ide sila motora dole. inak uzivatel diamant robil meranie ked mal fabiu 2,0 85kW a on sa dostal na realnych 200km a viac ani tuk. ja ti poviem ze som este nezazil fabiu ktora by nejako letela po dialnici alebo mimo mesto. neviem ci mam smolu ale este nijaka ma nedobehla a nezacala predbiehat a to nejazdim nijako bezohladne.

Odkaz ke komentáři

Bylzde napsal:
To je jasná Haťapka..:)

Jinak jsem si udělal nový rekord v neděli...195km/h...naštěstí nezměřených radarem...to by mi sebrali i rodný list..:p

Já tu 200 s 1,2 stejně pokořím.:) aspoň tachometrových...

z kopce...vyndaný sedačky a rezerva a silnější vítr zezadu :)

Odkaz ke komentáři

Bylzde napsal:
Hmm tak asi uzavřu nějakou sázku...nikdo si tady nemyslí že 200 tacho udělám a já tvrdím že to udělám...příjmám sázky.:)

PS:nebudu prázdný a nepojedu ze skály ani z nějakého velkého kopce...

ja sa z bylzde stavim ze daaaaaaaaaaa!! ;) Drzim prsty ;)-_-

Odkaz ke komentáři

houmr napsal:
  V/// RS napsal:
  houmr napsal:
  V/// RS napsal:
  houmr napsal:
  Bylzde napsal:

jasne ze otacky stupaju ale nie do nekonecna. pochop ak sa bavime o rovine ziaden dolekopec. tak otacky pojdu dovtedy hore dokedy bude mat motor vykon to hnat. vezmi si ze ty mas 40kW pri 4750ot. takze v 5800ot bude cca 35kW. ty si myslis ze na zrychlenie auta zo 120-130 a zo 160-170 bude treba rovnaku si tak si na omyle. pochop ze za max vykonom ide sila motora dole. inak uzivatel diamant robil meranie ked mal fabiu 2,0 85kW a on sa dostal na realnych 200km a viac ani tuk. ja ti poviem ze som este nezazil fabiu ktora by nejako letela po dialnici alebo mimo mesto. neviem ci mam smolu ale este nijaka ma nedobehla a nezacala predbiehat a to nejazdim nijako bezohladne.

:kuk:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...